JOBITT - успішна стратегія анонімного пошуку роботи в ІТ

01:08, 13.01.2024

Пошук роботи - це серйозний захід, який, в ідеалі, має закінчитися успішним працевлаштуванням у хорошій компанії. ІТ сфера не виключення, та й до всього в ній діють свої правила під які створений сервіс JOBITT. Якщо коротко, то на ньому знайдете не лише вакансії і резюме, а й калькулятор заробітної плати і онлайн-конструктор резюме.

Буває, що пошук роботи затягується, час іде, пропозицій наче і немало, але без результату. І все це не додає настрою здобувачеві. Значить потрібно щось змінити. І почати слід з того, що роботу в ІТ шукають не зовсім «класично». Для розробників софта і додатків, керівників проектів, тестерів та інших програмістських вакансій існують свої сайти. З jobitt.com можна почати свій шлях в ІТ-сфері, а за потреби це можна зробити анонімно.

Рекомендації, які допоможуть у пошуку роботи в IT

  • Визначитися з тим, що ви хочете. Перш за все, успіх у будь-якій справі залежить від правильно поставленої мети. Потрібно чітко розуміти, яку роботу ви хочете і почати пошук відповідної вакансії. На https://jobitt.com продуманий фільтр, який дозволить фільтрувати пропозиції по:
    • Заробітній платі.
    • Типу зайнятості (повний робочий день, віддалено…).
    • Мові програмування, CMS та ін.
  • Користуватися кількома джерелами. Не всі роботодавці виставляють вакансії у відкритому доступі на «масові» сайти. Деякі шукають людей самостійно, переглядаючи резюме шукачів лише на спеціалізованих ресурсах, який редакція порталу Smartphone.ua вже згадала у цій статті.
  • Грамотна презентація себе. Резюме - це перший крок на шляху до омріяної вакансії. Наступний етап - співбесіди. На ній слід якомога якісніше презентувати свої здібності. Описати свої найкращі якості, які допоможуть у роботі на тій посаді, на яку ви претендуєте. Не оминайте онлайн-конструктор.
  • Готовність навчатися. Звичайно, досвід і знання - це дуже добре. Але, щоб стати хорошим фахівцем, потрібно вивчити щось нове. Покажіть на співбесіді, що ви готові вчитися. Як показує практика, з двох кандидатів на посаду обирають того, хто готовий дізнаватися нове.

Вивчи роботодавця

Готуючись до співбесіди будьте готові до питання про компанію. І буде добре, якщо ви зможете дати розгорнуту відповідь. А також рекрутери люблять ставити запитання про те, чому ви обрали цю компанію. Воно не дивне, набагато гірше, якщо просять написати програмний код на листочку.

Підбивши підсумки, можна сказати, що пошук роботи - це серйозний захід, до якого необхідно грамотно підійти. В IT виникла практика підвищеної анонімності, зважати на неї не варто, але й оминати корисні сервіси, які допоможуть знайти вакансію з вищою ЗП непотрібно. Але, якщо все зробити правильно, роботу можна отримати швидко і легко.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини