Журналісти раніше ніж дозволено розповіли про нову гру від авторів FlatOut та Wreckfest

23:48, 23.05.2022

Польський портал ZdobywcyGier.eu опублікував (і вже видалив) матеріал з першими подробицями Stuntfest – наступної гри від фінської студії Bugbear Entertainment (Wreckfest, серія FlatOut).

У ZdobywcyGier.eu запевняють, що бачили кадри та скріншоти Stuntfest. Розробники нібито черпають натхнення зі своїх минулих витворів, а також Trackmania та минулорічної Destruction AllStars.

Від FlatOut у новій грі – гонки на знищення та запуск водія через лобове скло, від Wreckfest – фізика машин, від Trackmania – заїзди по гігантських схилах з трамплінами, а від Destruction AllStars – можливість виходити з авто.

Опинившись за межами автомобіля (його дозволяють залишити будь-якої миті), гонщик може вільно переміщатися ареною і використовувати предмети.

Що стосується машин, то обіцяють велику різноманітність моделей (пікапи, баггі, спорткари, седани), налаштування кольору, механіку пошкоджень у дусі Wreckfest та спеціальні здібності (наприклад, планер).

Як і у випадку з Wreckfest, випуск та дистрибуцію Stuntfest взяло на себе видавництво THQ Nordic. На його ж запит редакція ZdobywcyGier.eu і видалила статтю про майбутню гру.

Офіційний анонс очікується цього року - ZdobywcyGier.eu ставить на презентацію THQ Nordic Digital Showcase, яка відбудеться 12 серпня.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна