Камера Samsung Galaxy S24 Ultra хороша, але навіть у звичайного iPhone 15 за DxOMark краща

22:39, 31.01.2024

Автори DxOMark опублікували огляд смартфона Samsung Galaxy S24 Ultra з оцінкою його камери. Новому флагману Samsung не вдалося очолити рейтинг DxOMark, але, втім, це не вдавалося і попередникам S24 Ultra. Однак загалом оцінка висока.

Смартфон отримав 144 бали в загальному заліку і посів 18 місце в загальному рейтингу. Приблизно на цьому ж рівні виступили iPhone 15 Plus, Huawei P50 Pro і iPhone 14 Pro/Pro Max. У смартфона немає явних мінусів, але він і не зміг стати найкращим у жодному з тестів. При цьому у нього близькі до максимальних оцінки за передачу кольору, експозицію, стабілізацію і шуми.  

За зйомку з наближенням новинка отримала 145 балів, що дуже добре, хоча і не рекорд. Середня оцінка ж могла б бути і вищою, але трохи підкачала якість зйомки відео, за яку апарат отримав 137 балів. 

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини

  • Інновації та особливості бу iPhone 14 ProІнновації та особливості бу iPhone 14 Pro01:42 30.01.2024

    На сучасному ринку мобільних технологій появляються нові продукти, що завжди зацікавлюють любителів високоякісних гаджетів. Один із таких продуктів - бу iPhone 14 Pro, який здобув популярність завдяки своїм унікальним характеристикам та передовим технологіям.

  • Жінка намагалася нелегально провезти на собі півсотні iPhone і Samsung до КитаюЖінка намагалася нелегально провезти на собі півсотні iPhone і Samsung до Китаю01:41 30.01.2024

    Китайські митники заарештували жінку, яка намагалася втекти під час спроби затримання. Після перевірки митники виявили, що жінка примотала до свого тіла 30 смартфонів Apple і 20 телефонів Samsung.

  • Вы не пользуетесь Айфоном на 100%, если не попробовали эти функцииВы не пользуетесь Айфоном на 100%, если не попробовали эти функции01:26 30.01.2024

    Apple регулярно обновляет фирменную операционную систему, добавляя новые функции. Благодаря этому iOS не уступает возможностям Android. Однако в «яблочных» гаджетах предусмотрено много полезных функций, о которых большинство владельцев даже не подозревает. Предлагаем обсудить их.


купить телефон в Одесі, Україна