Київстар: Марафон спротиву розпочато!

11:51, 18.03.2022

Розкажіть свою історію війни, щоб її почув увесь світ.

24 лютого наше життя змінилось назавжди. Російські загарбники розпочали повномасштабну війну проти України. Ми були змушені відкрити нову — воєнну — сторінку свого життя.

У цьому протистоянні із загарбниками ми отримуємо потужну підтримку людей із усього світу. Це — волонтерська допомога, безкоштовне житло, багатотисячні марші проти війни. Ми надзвичайно цінуємо таку допомогу, адже без неї було б складніше встояти проти ворога.

Хоча війна руйнує наші міста та життя людей, зрештою вона стає буденністю. З часом Україна зійде з перших шпальт світових медіа. Тому ми спільно з Суспільним мовленням об’єднуємо свої зусилля, аби утримати увагу світу до історій українського спротиву.

І саме для цього розпочинаємо Марафон спротиву, що дає можливість кожному розповісти свою історію. Щодня ми зустрічаємося з війною віч-на-віч та готуємо їй гідну відповідь. Світ обов’язково має знати, як та за що бореться кожен українець!

Розкажіть про те, що ви пережили в ці складні часи або як допомагаєте та підтримуєте інших. А ми розкажемо твою історію українським і світовим медіа.

Надсилайте історію за адресою marathon@suspilne.media. За можливості додайте фото та відео. Проте пам’ятайте: ці матеріали не повинні наражати на небезпеку вас чи інших людей.

Якщо з контентом буде все гаразд, редакція Суспільного вийде з вами на зв’язок.

Якщо ви впевнені, що історію можна публікувати в соціальних мережах, розміщуйте її із гештегами #марафонспротиву та #marathonofresistance. Кожна історія надзвичайно важлива, адже вони є свідченнями про героїчне протистояння нашого народу.

Разом до перемоги. Слава Україні!

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини

  • lifecell: Корисні номери у роумінгуlifecell: Корисні номери у роумінгу11:48 18.03.2022

    Друзі, ми зібрали корисні номери для всіх, хто наразі знаходиться у зоні дії роумінгу. *108# (для перевірки залишку мегабайт, хвилин та замовлення додаткових послуг у роумінгу). Безкоштовно у роумінгу.

  • Vodafone TV відкрило доступ майже до всього свого контентуVodafone TV відкрило доступ майже до всього свого контенту17:26 16.03.2022

    Тому для кожного українця ми відкрили доступ до майже всього контенту у Vodafone TV. Коли є можливість, відпочиньте самі та займіть малечу.

  • Vodafone надає безкоштовні хвилини та гігабайти у роумінгу тепер у 12 країнахVodafone надає безкоштовні хвилини та гігабайти у роумінгу тепер у 12 країнах17:04 16.03.2022

    Vodafone розширив допомогу клієнтам, які вимушені шукати захисту за кордоном. На додачу до Польщі, Молдови, Угорщини, Румунії, Німеччини та Чехії безкоштовне підключення послуги «Доступний роумінг» тепер можливе також у Італії, Ірландії, Нідерландах, Португалії, Іспанії та Словаччині. Компанія і надалі працює над розширенням переліку країн.


купить телефон в Одесі, Україна