Київстар тимчасово скасовує роумінгові тарифи в 9 країнах Європи

01:30, 31.03.2022

Мільйони українців вимушені виїхати за кордон. Це — справжній виклик для них, держави та мобільних операторів. Адже ми маємо допомагати кожному залишатися на зв’язку з рідними.

Наша команда відразу почала нараховувати бонусні кошти для безкоштовного спілкування у роумінгу. Ми вже надали понад 300 млн гривень для двох мільйонів наших клієнтів. Але не зупинилися на цьому!

Завдяки підтримці іноземних телеком-партнерів нам вдалося зробити безпрецедентний крок — тимчасово скасувати роумінгові тарифи в дев’яти країнах Європи, де зараз перебуває більшість наших клієнтів. З-поміж них Польща, Словаччина, Румунія, Угорщина, Молдова, Німеччина, Італія, Литва та Чехія.

Що це значить? Телефонувати рідним та користуватися мобільним інтернетом у цих країнах ви зможете за умовами внутрішніх тарифів Київстар, як в Україні.

Пропозиція діє для абонентів передоплати з актуальними тарифними планами лінійки ТВІЙ та останніми тарифами ВСЕ РАЗОМ, а також для контрактних та бізнес-клієнтів з більшістю тарифів. Останні отримають розширений об’єм послуг для роумінгу додатково до основного тарифу.

Якщо ви — абонент передплати, можете дізнатися про свій тариф у додатку Мій Київстар. У ньому ж легко перейти зі старого пакету на один із лінійки ТВІЙ. Мегабайти в роумінгу для додатка не списуються.

Завантажити Мій Київстар можна тут: kv.st/mk_2307

Сподіваємося, що вже скоро наші клієнти зможуть повернутися додому, під безпечне українське небо. Проте будемо й надалі підтримувати їх нашими послугами.

Діліться цією чудовою новиною із друзями та близькими, аби спілкуватися із ними частіше!
Бережіть себе, а про зв’язок подбаємо ми!

Слава Україні!

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна