LG представляє найсучасніші телевізори OLED evo в перших рядах інновацій та еволюції

23:17, 04.01.2024

Компанія LG Electronics (LG) представляє лінійку телевізорів OLED 2024 року, що виводить домашні розваги на новий рівень. Завдяки новітньому процесору штучного інтелекту з підвищеною в 4 рази продуктивністю ШІ нові доповнення до модельного ряду OLED забезпечують неперевершені враження від перегляду з ще більш яскравою та реалістичною якістю зображення.

Керуючись підходом, орієнтованим на споживачів, бачення LG «Sync to You, Open to All» виражає мету компанії створити персоналізований досвід для будь-якого стилю життя з продуктами, доступними кожному. З цією метою платформа для розумних телевізорів webOS від LG надає індивідуальні рішення та послуги з розширеною екосистемою, яка включає розширені можливості підключення, пропонуючи унікальні зустрічі в якості медіа- та розважальної платформи, щоб забезпечити для всіх максимальний досвід від перегляду телебачення.

LG представляє абсолютно нову, розширену лінійку телевізорів OLED на 2024 рік із передовим процесором на базі штучного інтелекту, розробленим компанією LG та призначеним виключно для телевізорів OLED. Зокрема, SIGNATURE OLED M4 і LG OLED G4 оснащені новим процесором ? (Alpha) 11 AI, який ефективно покращує якість зображення та звуку. Порівняно з попередником, графічна продуктивність підвищена на 70 %, швидкість обробки на 30 %.

Найновіші телевізори OLED від LG поставляють з оновленим штучним інтелектом для масштабування, що використовує точний аналіз зображення на рівні пікселів для ефективного наведення різкості об’єктів і фону, які можуть здаватися розмитими. ШІ контролює процес та надає виважену оцінку, що призводить до більш чітких, яскравих вражень від перегляду. Крім того, геніальний процесор ШІ вміло покращує кольори, аналізуючи відтінки, які застосовують частіше та які найкраще передають настрій з емоційними елементами, задуманими режисерами та творцями контенту. Dynamic Tone Mapping Pro ділить зображення на блоки та точно налаштовує яскравість і контраст, аналізуючи варіації в місцях, де світло потрапляє в кадр, і створюючи більш тривимірні зображення.

Кульмінація переліченого — LG SIGNATURE OLED M4, бездротовий телевізор OLED від LG. Тепер доступний з новим розміром екрана, 65 дюймів, що забезпечує широкий діапазон параметрів. Від універсальної 65-дюймової моделі до 97-дюймового гіганта — комфортніший перегляд без відволікань легко досягнути. Інноваційний бездротовий Zero Connect Box повністю позбавляє від усіх підключених кабелів. OLED M4 — перший у світі телевізор із бездротовою передачею відео та аудіо з роздільною здатністю до 4K 144 Гц, що забезпечує чудову продуктивність OLED з точними деталями та посиленим відчуттям занурення.

«Підкріплена найкращими у своєму класі телевізорами OLED і вражаючою лінійкою QNED, компанія LG продовжує утверджувати домінування на ринку телевізорів преміум-класу, обіцяючи найкращу можливу взаємодію зі споживачами завдяки відмінному вибору контенту та послуг, доступних на платформі Smart TV webOS.» — заявив Пак Хьон Сей, президент компанії LG Home Entertainment.

Окрім вражаючої якості зображення, функції AI Sound Pro пропонують багатший і повніший звук, використовуючи віртуальний об’ємний звук вбудованих динаміків 11.1.2 для створення ідеального середовища для перегляду. Технологія ШІ також ефективно відокремлює голоси від звукової доріжки, щоб підвищити чіткість діалогів і плавно підвести аудіо, ніби воно природним чином лунає із центру екрана.

Найновіші моделі OLED evo від LG завоювали ще більше довіри за вражаюче чітку якість зображення завдяки сертифікації Асоціації стандартів відеоелектроніки ClearMR (VESA).

Репутація телевізорів OLED від LG як найкращих ігрових телевізорів підтверджується останніми моделями, що мають ряд ігрових переваг, зокрема вражаючу частоту оновлення 4K 144 Гц і повний спектр функцій HDMI 2.1. Вони також оснащені оптимізатором Game Optimizer, який дозволяє геймерам легко перемикатися між заданими налаштуваннями дисплея, призначеними для різних ігрових жанрів, і підтримують NVIDIA G-SYNC® Compatible та AMD FreeSync, щоб усунути розриви та відставання, що руйнують відчуття занурення, для найдинамічнішого, наближеного до життя досвіду гри.

LG надалі покращує враження від домашніх розваг завдяки універсальній персоналізації та додатковій зручності. Використовуючи останню версію webOS, користувачі можуть створити до 10 особистих профілів, щоб підлаштувати свій досвід. Найновіші смарт-телевізори LG можуть навіть розпізнавати голоси користувачів на основі їхніх профілів і пропонувати індивідуальні рекомендації, аналізуючи закономірності з повної історії використання.

На основі особистих профілів користувачі можуть налаштовувати головний екран на найновішій платформі для розумних телевізорів webOS і встановлювати персоналізовані налаштування з мінімальними зусиллями. Це дозволяє їм з легкістю отримувати доступ до улюблених додатків і контенту та користуватися перевагами персоналізованої функції Picture Wizard, яка дозволяє підбирати якість зображення на свій смак. Ще більше полегшуючи роботу користувачам, зручний інтерфейс головного екрана уможливлює попередній перегляд контенту, який вони нещодавно переглянули, тобто вони можуть швидко отримати доступ до інформації про останні використані програми та без зусиль відтворювати відео.

За допомогою програми webOS Re:New, LG пропонує найновіше оновлення webOS для власників Smart TV, щоб протягом наступних п’яти років надавати їм актуальний досвід перегляду. Це оновлення стосується моделей телевізорів OLED 2022 року випуску та моделей QNED Mini LED 8K 2022 року, а в майбутньому також пошириться на інші продукти LG TV у всьому світі, що дозволить споживачам, які купують такі телевізори від компанії, отримати користь від унікального користувацького досвіду завдяки безперервному п’ятирічному оновленню webOS.

LG прагне забезпечити найкращу взаємодію з усіма користувачами, покращити доступність своїх продуктів і сприяюти бездоганній роботі на багатьох пристроях. Розумні телевізори LG 2024 із найновішою WebOS можуть взаємодіяти з пристроями розумного дому, які підтримують Matter, універсальний стандарт сумісності IoT. Найновіші телевізори LG також підтримують вбудовані Apple AirPlay і Google Chromecast для покращеної взаємодії з мобільними пристроями, що дозволяє без зусиль транслювати контент із пристрою на свій ультравеликий екран, уможливлюючи надзвичайний домашній перегляд.

Для збагаченого досвіду домашніх розваг телевізори OLED і QNED легко підключаються до звукових панелей LG за допомогою технології WOWCAST Built-in, що забезпечує чудову якість звуку завдяки безперебійному бездротовому з’єднанню. WOW Orchestra дарує тривимірне звукове занурення, а гармонійна робота вбудованих динаміків телевізора та звукової панелі створює єдину аудіосистему.

Щоб покращити досвід користувачів з різними здібностями, телевізори LG пропонують широкий спектр спеціальних можливостей у відповідному розділі Quick Card. Тобто відтепер кожен може без особливих зусиль знайти функції доступності на головному екрані, включаючи корисні служби, призначені для підтримки людей з обмеженими можливостями. Крім того, туторіали з дистанційного керування та служби чат-ботів допомагають користувачам отримувати доступ до послуг за допомогою голосового керування.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна