LG SMART TV пропонує 3 місяці безкоштовного користування APPLE TV+

11:52, 03.09.2023

Широкий вибір Apple Originals, популярних шоу та художніх фільмів тепер безкоштовний для користувачів LG Smart TV з усього світу протягом обмеженого періоду часу.

LG Electronics (LG) пропонує користувачам LG Smart TV у 81 країні можливість безкоштовно користуватися Apple TV+ протягом трьох місяців. Власники телевізорів LG Smart TV 4K та 8K (моделі 2018 року й новіші) з 31 серпня по 12 листопада можуть скористатися 3-місячною безкоштовною пробною версією в додатку Apple TV.

Apple TV+ пропонує захоплюючі драми та комедії преміальної якості, художні та новаторські документальні фільми, а також розважальний контент для дітей та всієї родини, зокрема хітові серіали «Бункер», «Перехоплений рейс», «Фундація», глобальний феномен «Тед Лассо», удостоєний премії «Еммі», майбутній третій сезон драми «Ранкове шоу», що отримала нагороди «Еммі», «Премія Гільдії кіноакторів» та «Вибір телевізійних критиків», а також новий лімітований серіал «Уроки хімії», виконавицею головної ролі та виконавчим продюсером якого стала володарка премії «Оскар» Брі Ларсон. З-поміж довгоочікуваних повнометражних фільмів, що незабаром з’являться на Apple TV+, знаменитий фільм Мартіна Скорсезе «Вбивці місячної квітки»; «Наполеон» з лауреатом премії «Оскар» Хоакіном Феніксом від номінованого на премію «Оскар» режисера Рідлі Скотта, спродюсований ним та номінантом на премію «Оскар» Кевіном Волшем; зірковий шпигунський трилер «Арґайл» з Генрі Кавіллом, Семом Роквеллом, Брайсом Далласом Говардом, Браяном Кренстоном, Кетрін О’Гара, Джоном Сіною, Дуа Ліпою, Аріаною Дебоз, Семюелем Л. Джексоном та іншими.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна