lifecell підтримує хвилинами та гігабайтами абонентів у звільненому Херсоні й області

08:31, 17.11.2022

Мобільний оператор відновлює роботу базових станцій у звільнених містах та селах Херсонщини. Щоб підтримати херсонців та мешканців області, які перебували в окупації, lifecell нараховує їм пакети послуг без додаткової плати.

Щодня команда lifecell відновлює інфраструктуру, яка зазнала руйнувань через окупацію рф. Зокрема протягом останніх двох днів оператор запустив базові станції у центрі Херсона й Чорнобаївці.

Найбільшими складнощами при відновленні зв’язку на звільнених територіях є значні пошкодження й крадіжки обладнання окупантами, а також відсутність енергопостачання. Команда lifecell  робить все можливе, щоб якомога швидше запустити зв'язок для мешканців звільнених сіл та містечок. Запущені базові станції поки що працюють на генераторах.

Для того, щоб підтримати своїх абонентів, які перебували в окупації, lifecell нараховує їм пакет послуг без додаткової плати. Він містить 500 хвилин для дзвінків на всі номери в Україні й 10 ГБ мобільного інтернету та діятиме протягом 30 днів. Пакет послуг нараховуватиметься абонентам автоматично в той самий або на наступний день після того, як вони з’явилися у мережі lifecell в деокупованих містах.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна