lifecell продовжує дію акцій в роумінгу до кінця року

20:11, 23.06.2023

Мобільний оператор lifecell продовжує термін дії акцій «Гігабайти без кордонів» та «Хвилини для України» до кінця поточного року. Це означає, що абоненти й надалі зможуть використовувати пакетні гігабайти та хвилини за кордоном у низці країн за умови оплаченого пакета послуг.

Для мільйонів українців, які вимушено опинилися за кордоном через повномасштабне вторгнення рф, мобільний зв’язок став головним засобом комунікації з рідними та друзями в Україні. Саме завдяки йому можна здійснювати голосові та відеодзвінки, обмінюватися повідомленнями та переглядати новини. Розуміючи важливість усіх цих послуг для наших співвітчизників за кордоном, компанія lifecell з 1 липня продовжує  термін дії акцій «Гігабайти без кордонів» та «Хвилини для України», започаткованих ще минулого року. Щомісяця цими пропозиціями користуються близько 300 тисяч і 200 тисяч абонентів lifecell відповідно.

Для того, щоб отримати  можливість користуватися інтернетом у 30-и країнах Європи і здійснювати дзвінки у 8 країнах без додаткової плати, слід оплатити пакет послуг за тарифним планом або перезамовити його за номером *700# у період проведення акцій.

До переліку  країн, де діє акція ”Гігабайти без кордонів» входять:

Австрія, Бельгія, Болгарія, Греція, Естонія, Ірландія, Іспанія, Італія, Кіпр, Латвія, Литва, Ліхтенштейн, Люксембург, Молдова, Нідерланди, Німеччина, Північна Македонія, Польща, Румунія, Сербія, Словаччина, Словенія, Туреччина, Угорщина, Франція, Хорватія, Чехія, Чорногорія, Швеція, Швейцарія

Акція «Хвилини для України» діє у Польщі, Молдові, Румунії, Словаччині, Бельгії, Люксембурзі, Франції та Іспанії.

Хвилини можна використовувати для вхідних дзвінків з України та вихідних дзвінків в Україну на всі номери (міські, мобільні та номери lifecell).

Завдяки вигідним умовам користування зв’язком lifecell за кордоном середнє використання інтернету на одного абонента в країнах, де діє акція «Гігабайти без кордонів», збільшилося майже удвічі.

Найбільші обсяги мобільного інтернету абоненти lifecell використовують у Німеччині, Туреччині та Франції.  А найбільшу кількість хвилин у роумінгу виговорили в Польщі, Молдові та Румунії.

Загалом протягом останніх трьох місяців абоненти lifecell виговорили у роумінгу більше 2 млн хвилин та використовували понад 4 млн ГБ інтернет-трафіку щомісяця.

Найбільше роумінговими акціями lifecell користуються абоненти у Польщі, Німеччині, Нідерландах, Чехії та Румунії.

Один з найпопулярніших тарифів серед українців за кордоном -  "Вільний Лайф", за яким надається 30 ГБ для використання в 30-и країнах та 200 хвилин для вхідних та вихідних дзвінків в роумінгу у 8 країнах.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна