lifecell продовжує відновлювати покриття в деокупованих областях

07:15, 16.12.2022

Після звільнення ЗСУ населених пунктів lifecell продовжує відновлювати мережеву інфраструктуру в Херсонській, Донецькій й Харківській областях, щоб мешканці деокупованих міст та сіл мали зв’язок.

Команда lifecell робить все можливе, щоб якомога швидше запустити зв'язок для мешканців звільнених сіл та містечок. На Херсонщині у звільнених містах та селах відновлено роботу 33% всього обладнання оператора, яке працювало тут до повномасштабного вторгнення. Завдяки злагодженій роботі ремонтних бригад й військових вдалося відновити зв’язок у Херсоні (18 базових станцій), Антонівці, Нововоронцовці й Гаврилівці, Первомайську, Великій Олександрівці, Високопіллі, Чорнобаївці. В Херсоні по вул. Маяковського, 4, також запрацював магазин lifecell.

У Харківській області тривають роботи з відновлення зв’язку - команда оператора відновила зв'язок у населених пунктах Бережне, Білий Колодязь, Приколотне, Великий Бурлук та Куп'янськ. Завдяки відновленню зв’язку в селі Верхня Писарівка, навколишні села також вже мають зв'язок оператора. У Вовчанську та у Петрівському Ізюмської територіальної громади базові станції наразі працюють на супутниковій технології Starlink.
Наразі в області працює 87.4% базових станцій lifecell.

У Донецькій області силами lifecell відновлено по одній базовій станції в Лимані та Дробишевому, у деокупованому Святогірську відновили роботу вже другої базової станції в місті. В Дробишевому відновлена базова станція lifecell – єдина в селищі, завдяки якій мешканці можуть мати доступ до мобільного інтернету 4G.

Найбільшими труднощами при відновленні зв’язку на звільнених територіях є значні пошкодження й крадіжки обладнання окупантами, а також відсутність енергопостачання.

Для того, щоб підтримати своїх абонентів, які перебували в окупації, lifecell нараховує їм пакет послуг без додаткової плати. Він містить 500 хвилин для дзвінків на всі номери в Україні й 10 ГБ мобільного інтернету та діятиме протягом 30 днів. Пакет послуг нараховуватиметься абонентам автоматично в той самий або на наступний день після того, як вони з’явилися у мережі lifecell у звільнених містах та селах.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна