lifecell відновив зв'язок у 34 населених пунктах Київщини

13:02, 05.04.2022

Після звільнення Київської області оператор lifecell відновив мобільний зв'язок у 34 населених пунктах, де раніше відновити покриття було неможливо через окупацію та військові дії.

Після деокупації Київської області технічні фахівці мобільного оператора lifecell відновили зв'язок у населених пунктах Великі Гуляки, Грузьке, Дзвінкове, Дідівщина, Княжичі, Козичанка, Кончаки, Леонівка, Личанка, Лишня, Лубське, Мрія, Музичі, Неграші, Новосілки, Осикове, Перевіз, Пришивальня, Соснівка, Томашівка, Ферма, Чорногородка, Яблунівка, Ярошівка.

Частково зв'язок був відновлено у наступних населених пунктах: Ірпінь, Стоянка, Бузова, Горбовичі, Гурівщина, Жорнівка, Любимівка, Мостище, Петрушки, Шпитьки.

lifecell продовжує цілодобово працювати, щоб забезпечувати стабільну роботу мережі, адже послуги оператора можуть врятувати життя та допомогти багатьом людям у критичних ситуаціях.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини

  • Стан роботи мережі Укртелеком на 5 квітня 2022 рокуСтан роботи мережі Укртелеком на 5 квітня 2022 року12:59 05.04.2022

    Критична інфраструктура та національна мережа Укртелекому працюють стабільно. Послуги надаються в усіх областях, крім Луганської.

  • lifecell працює на українців. Цікава статистикаlifecell працює на українців. Цікава статистика15:12 04.04.2022

    Підтримуємо один одного і разом наближаємо нашу перемогу! За цей місяць ми всі стали героями. Ми підтримуємо один одного, допомагаємо у скрутних ситуаціях та завжди готові прийти на поміч тому, хто її потребує.

  • Стан роботи мережі Укртелеком на 4 квітня 2022 рокуСтан роботи мережі Укртелеком на 4 квітня 2022 року15:04 04.04.2022

    До уваги користувачів у Миколаївській області! Розуміючи наскільки важливим є доступ до інтернету, колеги зробили все можливе, аби він знову був у Миколаївській області після ранкового пошкодження мережі.


купить телефон в Одесі, Україна