lifecell за час великої війни побудував, модернізував та відновив близько 6500 базових станцій

10:54, 27.01.2024

Від початку великої війни lifecell розширив 4G-покриття ще у 2342 населених пунктах з населенням майже 2 млн людей. Команда мобільного оператора побудувала й модернізувала загалом 5466 базових станцій по всій Україні і понад 1000 відновила після руйнувань.

Від початку повномасштабного вторгнення команда lifecell продовжувала будувати нові базові станції, модернізувати й розширювати ємність на існуючих. Найбільше було побудовано за цей час в Київській, Чернівецькій, Волинській, Івано-Франківській і Львівській областях – в тих частинах країни, куди вимушено переїхала значна частина українців, рятуючись від війни.
Попри постійну загрозу обстрілів з боку рф, оператор також продовжував розбудовувати  мережу в Дніпропетровській, Одеській, Чернігівській, Миколаївській, Харківській, Сумській і Запорізькій областях.

Оператор продовжував роботу над розширенням ємності та пропускної здатності мережі і загалом провів роботи на 5466 базових станціях по всій Україні, щоб якомога більше абонентів могли одночасно користуватися швидкісним мобільним інтернетом й голосовими дзвінками. Відтак ще 2342 населені пункти з населенням майже 2 млн людей отримали доступ до швидкісного мобільного інтернету за час повномасштабного вторгнення.

У 2022 році оператор також побудував 303 км нових оптоволоконних ліній й 317 км відновив, а в 2023 – побудовано 429 км і відновлено 120 км оптоволоконних ліній.

У прифронтових областях (Харківська, Запорізька, Херсонська) обладнання оператора регулярно потерпає від обстрілів, і ремонтним бригадам доводиться виїжджати й ремонтувати його, щоб підтримувати в цих регіонах зв’язок. Станом на січень 2024 року ремонтні бригади lifecell за час великої війни здійснили понад 166 тис. виїздів на ремонт обладнання через обстріли й знеструмлення. За час великої війни команда оператора відновила понад 1000 базових станцій, які були повністю або частково зруйновані ворогом. Завдяки зусиллям технічних працівників lifecell та партнерів компанії наразі працює 93,6% мережі оператора.

Станом на кінець 2023 року майже 17 тис. міст і сіл України з населенням понад 31,5 млн людей мають 4G від lifecell. Команда lifecell продовжує працювати над тим, щоб забезпечувати стабільний зв'язок для українців і розширювати покриття.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини

  • lifecell продовжує акції для абонентів-роумерів у 2024 роціlifecell продовжує акції для абонентів-роумерів у 2024 році11:09 29.12.2023

    Мобільний оператор lifecell продовжує дію акцій «Гігабайти без кордонів» та «Хвилини для України» до кінця травня 2024 року. Абоненти-роумери lifecell зможуть надалі використовувати пакетні гігабайти та хвилини за кордоном у низці країн за умови оплаченого пакета послуг.

  • Автооплата від lifecell стала доступна в застосунку monobankАвтооплата від lifecell стала доступна в застосунку monobank21:10 27.12.2023

    lifecell разом з monobank запустили автооплату у застосунку банку. Тепер абоненти lifecell можуть налаштувати автоматичну оплату пакету послуг за тарифом через застосунок monobank.

  • lifecell запустив акцію «Розкрути зиму»lifecell запустив акцію «Розкрути зиму»16:51 14.12.2023

    Стартувала зимова акція, за умовами якої абоненти lifecell можуть отримати додаткові гігабайти й інші сюрпризи від мобільного оператора за поповнення рахунку або перезамовлення пакету послуг за тарифом.


купить телефон в Одесі, Україна