Ілон Маск розбанить Дональда Трампа у Twitter

10:44, 12.05.2022

Ілон Маск, виступаючи на конференції Financial Times "Майбутнє автомобіля", заявив, що після покупки Twitter він збирається розблокувати колишнього президента США Дональда Трампа.

Дональд Трамп був забанен у Twitter 6 січня 2021 року. Раніше Маск заявляв, що, на його думку, Twitter не повинен так легко видаляти контент і бути «дуже обережним із постійними блокуваннями». У вівторок він назвав рішення Twitter заблокувати Трампа помилкою.

Я дійсно вважаю, що блокування облікового запису Дональда Трампа було неправильним. Я гадаю, що це була помилка. Я б скасував постійну заборону. І Джек Дорсі, я хочу внести ясність, поділяє цю думку. Ми вважаємо, що у нас не має бути постійних заборон. - Ілон Маск.

Дорсі, співзасновник і колишній генеральний директор Twitter, написав у вівторок у Твіттері після зауважень Маска, що він «згоден», що не має бути постійних банів користувачів Twitter: «Є винятки… але, як правило, постійні заборони – це наша помилка, і вони не працюють".

Трамп був назавжди відсторонений від Твіттера після бунту в Капітолії 6 січня за порушення правил платформи, що говорять про підбурювання до насильства. За словами компанії, це рішення було ухвалено Дорсі. Інші соціальні платформи також заблокували або призупинили дію облікового запису Трампа.

Трамп, зі свого боку, заявив, що не повернеться до Твіттера, навіть якщо його обліковий запис буде відновлено, натомість просуваючи власну соціальну мережу Truth Social.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна