Ілон Маск викликав Марка Цукерберга на бій. Той погодився

08:46, 23.06.2023

Мільярдер Ілон Маск викликав іншого мільярдера, Марка Цукерберга, на бій, після того як стало відомо, що Meta готує конкурента соціальній мережі Twitter.

Після того, як Ілон Маск написав у Twitter, що він "готовий до бою в клітці" з Цукербергом, генеральний директор Meta швидко відповів, опублікувавши скріншот твіту Маска з підписом "надішли мені місце розташування". Маск зі свого боку відповів коротко і ясно: "Лас-Вегас, Октагон".

Якщо провести побіжний аналіз можливої сутички між двома мільярдерами, то ми побачимо таке: 51-річний Маск має перевагу перед Цукербергом з погляду маси. При цьому він розповідав, що брав участь у "справжніх жорстоких вуличних бійках", коли ріс у Південній Африці.

39-річний Цукерберг нещодавно виграв турнір із джиу-джитсу. У вересні минулого року стало відомо, що Цукерберг почав навчатися змішаних єдиноборств (ММА), і тренер назвав його "тихим убивцею" на рингу. Цукерберг також стверджує, що нещодавно завершив Murph Challenge менш ніж за 40 хвилин. Це випробування включає забіг на 1,6 км, 100 підтягувань, 200 віджимань і 300 присідань із повторним забігом на 1,6 км.

Очевидно, що можлива сутичка Маска і Цукерберга може стати одним із найбільш видовищних боїв усіх часів.

Маск додав, що збирається просто лежати на своєму супротивнику і нічого не робити.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини

  • В YouTube стало легче заработать: теперь больше людей имеют право на монетизациюВ YouTube стало легче заработать: теперь больше людей имеют право на монетизацию09:34 14.06.2023

    YouTube позволит большему количеству авторов монетизировать свой контент, упростив условия для авторов с меньшим количеством подписчиков.

  • Новая глава Twitter заявила о намерении построить Twitter 2.0Новая глава Twitter заявила о намерении построить Twitter 2.009:33 14.06.2023

    Новый гендиректор Twitter Линда Яккарино (Linda Yaccarino), приступившая к выполнению своих обязанной на прошлой неделе, обратилась в понедельник к сотрудникам с электронным посланием, в котором сообщила, что платформа социальных сетей должна стать самым точным источником информации в мире в режиме реального времени.

  • YouTube избавится от раздела StoriesYouTube избавится от раздела Stories09:01 27.05.2023

    Видеохостинг YouTube избавится от раздела Stories — постов, которые исчезают через некоторый промежуток времени. Владельцы каналов лишатся возможности публиковать их с 26 июня, а уже размещенный контент будет показываться еще 7 дней.


купить телефон в Одесі, Україна