Ловіть весняні знижки: преміальні навушники від Sennheiser і Bowers & Wilkins за неймовірно низькими цінами!

12:10, 31.03.2021

Весна - час бути яскравим! Навушники брендів Bowers & Wilkins і Sennheiser - це техніка, створена з душею, що не просто звучить, а надихає жити, бути яскравим і щодня створювати щось нове.

Найчистіше звучання PX7 від Bowers & Wilkins!

Повнорозмірні Bluetooth навушники PX7 від британського бренду Bowers & Wilkins - це особлива інноваційна естетика, актуальна електроніка і чисте збалансоване звучання. 

Модель PX7, на відміну від своїх попередниць, має значно легший композитний каркас, а тому вона набагато комфортніша в експлуатації. Активне поглинання шуму, актуальний модуль Bluetooth п’ятого покоління, до 30 годин автономної роботи, - і це ще не всі її переваги. Та найважливіше - це ідеально збалансоване звучання, без надмірного домінування низьких або високих частот. Звук чистий, делікатний, насичений і неймовірно емоційний.

Momentum True Wireless 2 від Sennheiser: відчуй, як звучить свобода!

Нові TWS-навушники Momentum True Wireless 2 від німецького бренду Sennheiser - це унікальне поєднання витонченого ексклюзивного дизайну, продуманого до дрібниць комфорту й об’ємного, насиченого звучання.

Новинка потішить поціновувачів справжнього комфорту: у новинки маленькі габарити, зручна посадка і просте сенсорне керування. Модель Momentum True Wireless 2 працює на модулі Bluetooth п’ятого покоління і підтримує SBC, AAC і aptX. На відміну від своїх попередниць, вона значно автономніша, - близько 7 годин ґаджет працює безперервно, а заряду кейса вистачить ще на 4 повних робочих сеанси.

Але найважливіша перевага новинки - це ідеально збалансована тональна палітра, що поєднала в собі насичений об’ємний бас, чисту природну середину і дзвінкі мелодійні високі частоти.

Ексклюзивно у магазині професійної аудіотехніки Soundmag, ловіть суперзнижки на легендарні повнорозмірні навушники від Bowers & Wilkins і на неймовірно легкі та зручні TWS-навушники від Sennheiser! Преміальна якість для музики, що надихає.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини