Microsoft потайки встановлює непотрібний додаток Copilot на ПК із Windows

21:42, 27.03.2024

Компанія Microsoft почала автоматичне встановлення програми Copilot на комп'ютери з операційною системою Windows 11. Процес відбувається непомітно для користувачів, причому навіть на тих системах, де відключено функцію автоматичного встановлення оновлень.

Офіційно додаток Copilot для Windows компанія поки не представила. Як повідомляють ентузіасти, які виявили нововведення, встановлений застосунок Copilot, схоже, не має жодної функціональності, а подальше розслідування показало, що він містить 0 байт даних. Судячи з усього, це всього лише оболонка клієнта.

На щастя, користувачі можуть видалити додаток, просто скориставшись вбудованою опцією "Видалити" у Windows. Перевірити, чи є вже на ПК застосунок Copilot, можна перейшовши в "Налаштування", натиснувши "Застосунки", а потім обравши "Встановлені застосунки". У списку додаток значиться як Microsoft Copilot.

При цьому Microsoft ще в грудні минулого року запустила спеціальний застосунок Copilot для Android, який пропонує можливості, подібні до чат-бота ChatGPT.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини

  • Android 15 дасть змогу грати з частотою оновлення екрана понад 60 ГцAndroid 15 дасть змогу грати з частотою оновлення екрана понад 60 Гц22:52 22.03.2024

    Android 15 порадує не тільки супутниковим роумінгом, а й можливістю грати з частотою кадрів понад 60 FPS - така опція з'явилася в налаштуваннях для розробників Android 15 Developer Preview 2.

  • Освітні документи тепер в ДіїОсвітні документи тепер в Дії22:48 22.03.2024

    Виїхали за кордон і забули диплом вдома? Тепер це не проблема. Одні з найочікуваніших документів завжди з вами — в Дії. Оновіть Дію і документи підтягнуться в застосунок автоматично, якщо інформація про них внесена до Єдиної державної електронної бази з питань освіти (ЄДЕБО).

  • Apple дозволила завантажувати додатки на iPhone прямо з інтернету, але тільки в ЄСApple дозволила завантажувати додатки на iPhone прямо з інтернету, але тільки в ЄС23:59 12.03.2024

    Компанія Apple анонсувала кілька додаткових змін у своїй політиці, які дадуть розробникам додатків для iOS з Євросоюзу більше свободи. Наприклад, вони зможуть поширювати свої додатки безпосередньо через свої веб-сайти, самостійно обирати, який вигляд матимуть рекламні акції всередині застосунків, тощо.


купить телефон в Одесі, Україна