Мінус 30% на доставку в неділю. Нова пошта оголосила про акційний тариф у жовтні

21:40, 28.09.2022

Відтепер кожної неділі до кінця жовтня можна відправляти посилки Новою поштою зі знижкою -30%. Вона діє виключно на доставку посилок до 30 кг у відділення, на адресу або до 20 кг у поштомат по всій країні. Кожен клієнт у цей день може відправити необмежену кількість пакунків та отримати знижку на доставку.

Як скористатися знижкою -30%:

  • оформити та відправити будь-яку посилку до 30 кг у неділю - 2, 9, 16, 23 та 30 жовтня.

Знижка на доставку доступна для всіх користувачів Нової пошти, у тому числі й для бізнес-клієнтів, які можуть поєднувати її зі своїми іншими знижками.

Зверніть увагу, що акційна ціна не діє на доплату за адресне обслуговування, комісію за оціночну вартість, пакування та на відправлення документів і вантажів від 30 кг.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини

  • ІТ-армія паралізувала понад 4000 онлайн-ресурсів за 2 тижніІТ-армія паралізувала понад 4000 онлайн-ресурсів за 2 тижні20:39 27.09.2022

    ІТ-армія продовжує розхитувати економіку ворога та деморалізувати росіян на цифровому фронті. Серце «цифрової росії» — портал «Госуслуги». До нього причетні сотні сторонніх послуг та сервісів, які задіяні в державних, економічних та військових сферах.

  • Как выбрать серебряные обручальные кольца?Как выбрать серебряные обручальные кольца?20:00 27.09.2022

    День свадьбы – самый долгожданный в жизни многих людей. Все должно быть идеально, начиная от сервировки столов и заканчивая платьем невесты. Однако, еще задолго до бракосочетания пара начинает один из самых сложных процессов – выбор обручальных колец.

  • Важливі речі, які потрібно знати про тактичний рюкзакВажливі речі, які потрібно знати про тактичний рюкзак22:46 26.09.2022

    Рюкзак тактичний — це функціональний рюкзак, який особливо вражає своїм різноманітним і практичним компонуванням. Мало того, що багато відсіків для зберігання вбудовані всередині, та і зовні прикріплені кишені та відсіки різних розмірів.


купить телефон в Одесі, Україна