Мобільна рольова пригода Final Fantasy VII: Ever Crisis можна буде протестувати до кінця року

10:43, 17.06.2022

Видавець та розробник Square Enix у рамках трансляції Final Fantasy VII 25th Anniversary Celebration представив новий трейлер мобільної рольової пригоди Final Fantasy VII: Ever Crisis та анонсував закриту «бету» гри.

Нагадаємо, Final Fantasy VII: Ever Crisis охоплює події оригінальної Final Fantasy VII і відгалужень, що доповнюють її сюжет, включаючи Advent Children, Before Crisis, Crisis Core і Dirge of Cerberus.

Оприлюднений ролик триває трохи більше двох хвилин і демонструє уривки сюжетних та геймплейних сцен (у тому числі битв із босами) з різних етапів історії Final Fantasy VII.

Щодо закритого бета-тестування, то випробування пройдуть до кінця поточного року в деяких регіонах. Наповнення «бети» і спосіб потрапити до учасників Square Enix на даному етапі не розкриває.

Final Fantasy VII: Ever Crisis створюється для iOS та Android. Крім неї, на заході Final Fantasy VII 25th Anniversary Celebration засвітилися Final Fantasy VII Rebirth, Steam-версія Final Fantasy VII Remake Intergrade та Crisis Core: Final Fantasy VII Reunion.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна