Мобільний телефон Fly OD1: міцний і надійний

14:20, 25.01.2012
Найважливішою особливістю мобільного телефону Fly OD1 є корпус підвищеної міцності. Резинові вставки вздовж граней корпусу не лише захищають телефон від пошкоджень при незначних ударах, але й дозволяють надійніше фіксувати апарат у руці.
 

Задня кришка корпусу телефону Fly OD1 має ребристу поверхню та надійно фіксується за допомогою металевого гвинта. Між кришкою і корпусом знаходиться резиновий ущільнювач.
 
В верхню грань корпусу вбудовано ліхтарик, що вмикається спеціальною кнопкою, яка розташована на правій грані,  поруч з перемикачем гучності звуку. На лівій грані розташовано стандартний microUSB роз’єм, прикритий резиновою заглушкою.
 
Новинка буде доступна у повністю чорному кольорі, або в чорному кольорі з зеленими вставками (клавіатура і прорезинені грані корпусу). В той же час мобільний телефон Fly OD1 не є повністю водонепроникним!
 
Мобільний телефон Fly OD1 обладнано MP3-плеєром, завдяки якому можна слухати улюблену музику під час активного відпочинку, а також FM-приймачем. Пам’ять телефону може бути збільшена завдяки картці формату microSDHC. Є підтримка технології Bluetooth
Доступ до мобільного Інтернету забезпечать WAP-доступ і GPRS-модем.
 
Батарея Fly OD1 ємністю 1050 мАг забезпечить до 5 годин роботи у режимі розмов або близько 400 годин в режимі очікування.
Fly OD1 буде доступний у кінці січня 2012 року за рекомендованою ціною 649 грн.

Джерело: fly.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини

  • Телефон Explay Titan с поддержкой трех SIM-картТелефон Explay Titan с поддержкой трех SIM-карт11:19 25.01.2012

    Хорошо известная на российском рынке компания Explay представила новинку в линейке мобильных телефонов с 3 активными SIM-картами. Напомним, в прошлом году у Explay уже дебютировали три "трехсимочные" модели - Explay B200, B240 и Q230.

  • Первый BlackBerry 10 смартфон с тачскрином и QWERTY клавиатурой появится лишь в декабреПервый BlackBerry 10 смартфон с тачскрином и QWERTY клавиатурой появится лишь в декабре11:03 25.01.2012

    Стали известны свежие подробности о планах канадской компании Research In Motion на текущий и начало следующего года на рынке мобильных устройств. По информации сайта BGR, первый смартфон под управлением операционной системы BlackBerry 10, сочетающий в себе сенсорный экран и QWERTY клавиатуру, дебютирует самое раннее в грядущем декабре в рамках фирменной серии Bold.

  • Планшет RoverPad 10.2.4 работает на базе Android 4Планшет RoverPad 10.2.4 работает на базе Android 411:04 23.01.2012

    Компания Rover Computers анонсировала новый планшет RoverPad 10.2.4. Главная его особенность в том, что это одна из первых моделей в мире, работающих сразу под управлением новой версии платформы Android - Android 4 Ice Cream Sandwich. Пока устройство доступно только для предварительного заказа на сайте компании.


купить телефон в Одесі, Україна