Музей Метаісторії зібрав понад 600 тисяч доларів на підтримку України

01:26, 03.04.2022

Таку суму музей зібрав за перший день продажу віртуальних експонатів. Усього придбали 1282 цифрові мистецькі твори. Зібрані кошти надійдуть на офіційний криптогаманець Мінцифри.

Нагадаємо, що 25 березня Мінцифра разом зі спільнотою NFT-художників запустили перший в Україні NFT-музей війни. Ми стали першими, хто поєднав технологію блокчейн та сучасне мистецтво, щоб задокументувати історичну правду про війну Росії в Україні.

Головна мета такого музею — зібрати кошти, щоб відновити українські музеї та театри, які постраждали від рук окупантів.

Для міжнародних NFT-колекціонерів це унікальна можливість доповнити власну художню колекцію історичними цифровими артефактами та підтримати Україну.

Відвідати Музей Метаісторії та придбати цифровий мистецький твір можна за посиланням https://metahistory.gallery/warline

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини

  • Безоплатні сервіси для консультацій із лікарямиБезоплатні сервіси для консультацій із лікарями01:03 03.04.2022

    Піклуйтеся про здоров'я онлайн. Безоплатні сервіси для консультацій із лікарями. Потребуєте консультації лікаря, але не маєте доступу до лікарні? Розповідаємо про сервіси, де українці, які постраждали від війни, можуть отримати БЕЗОПЛАТНУ медичну онлайн-консультацію лікарів.

  • SMARTlife: Суши - один из секретов долголетия японцев! Заказываем доставку в ROCOSMARTlife: Суши - один из секретов долголетия японцев! Заказываем доставку в ROCO00:54 03.04.2022

    Жители Японии известны своим долголетием. Несколько лет подряд они занимали первое место в рейтингах продолжительности жизни. И один из главных секретов их крепкого здоровья и бодрости даже в преклонном возрасте – это, конечно, питание.

  • Підпишіть петицію, щоб Stripe з'явився в Україні!Підпишіть петицію, щоб Stripe з'явився в Україні!18:18 01.04.2022

    Міністерство цифрової трансформації України продовжує працювати над тим, щоб дедалі більше міжнародних сервісів ставали доступними для українців. Одним із них є Stripe. Це міжнародна платіжна система з високою швидкістю обробки платежів та підвищеною безпекою.


купить телефон в Одесі, Україна