Навушники AirPods Pro 2 вийдуть у другій половині 2022 року та отримають порт Lightning для зарядки

10:51, 25.05.2022

Apple AirPods Pro першого покоління надійшли у продаж у жовтні 2019 року, а незабаром, схоже, з'явиться друге покоління цих навушників. За словами відомого експерта з продукції Apple, аналітика Мін-Чі Куо (Ming-Chi Kuo), масове виробництво AirPods Pro 2 розпочнеться вже у другій половині 2022 року.

Як заявив Куо в Twitter, випуск новинки почнеться у другій половині року - навушники будуть вироблятися у В'єтнамі. Це опосередковано свідчить про намір Apple продовжувати знижувати залежність від китайських виробничих потужностей. Раніше видання The Wall Street Journal вже повідомляло, що компанія поінформувала деяких постачальників про поступове перенесення випуску до В'єтнаму та Індії.

За словами Куо, рішення Apple перенести виробництво AirPods Pro 2 у В'єтнам може бути пов'язане з тим, що ланцюжок поставок для моделі не надто складний, а виробниче середовище у В'єтнамі сприятливіше, ніж у Китаї. Відомо, що зараз AirPods Pro випускаються як у Китаї, так і у В'єтнамі, але Куо впевнений, що фокус виробничих проектів цього року все більше зміщуватиметься на користь В'єтнаму. При цьому в початковій фазі можливе тестове виробництво та вдосконалення AirPods Pro 2 саме у Піднебесній.

Що стосується можливостей та особливостей новинки, Куо прогнозує, що вона, як і раніше, використовуватиме для зарядки фірмовий порт Lightning. Тим, хто сподівався на появу USB Type-C, розраховувати поки нема на що. Раніше цього місяця Куо повідомляв, що Apple уже тестує iPhone 15 із портом USB Type-C. Аналітик також передбачив, що з переходом iPhone на USB Type-C виробник переведе на нього аксесуари, включаючи AirPods.

Серед інших прогнозованих особливостей: новий форм-фактор, додавання функцій контролю здоров'я та датчиків, що дозволяють використовувати навушники як фітнес-трекери, а також підтримка відтворення звуку без втрат. Раніше Apple повідомляла, що одного разу AirPods доповнять систему контролю за здоров'ям Apple Watch — датчики дозволять збагатити даними фітнес-екосистему.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна