Найбільша подія у сфері кібербезпеки: відбудеться Kyiv International Cyber Resilience Forum

10:42, 27.01.2024

Під час війни кіберзахист —  особливо важливий напрям. У столиці відбудеться Київський міжнародний форум з кібербезпеки 2024. Мета заходу —  проаналізувати досвід української кібервійни, підвищити кіберстійкість через застосування сучасних технологій та дипломатії.

Це найбільша за останні роки подія у сфері кібербезпеки в Україні, вона об?єднає представників держави, технологічних компаній, провідних експертів галузі та кіберком?юніті, серед яких Міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

Головні теми форуму

  • виклики у сфері кібербезпеки
  • стратегії підвищення рівня кібербезпеки
  • співпраця держав, бізнесів і спільнот у сфері кіберзахисту
  • інновації  як передумова перемоги України.

Коли - 7-8 лютого.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини

  • В Китае арестовали хакеров, которые использовали вымогательский софт, написанный с ChatGPTВ Китае арестовали хакеров, которые использовали вымогательский софт, написанный с ChatGPT16:32 01.01.2024

    Четыре киберпреступника в Китае были арестованы за разработку программ-вымогателей с помощью ChatGPT и их применение, что стало первым подобным случаем в стране. И это при том, что популярный чат-бот от OpenAI официально не доступен в Китае, да и Пекин ужесточает меры в отношении иностранного ИИ.

  • Надійний захист від кіберзагроз: Recorded Future виділить понад $23 млн на підтримку УкраїниНадійний захист від кіберзагроз: Recorded Future виділить понад $23 млн на підтримку України20:11 18.12.2023

    Найбільша у світі приватна розвідувально-аналітична компанія продовжить підтримувати Україну у 2024-му. Під час війни важливо захистити критичну інфраструктуру від військової та кіберагресії з боку росії, а інструменти Recorded Future допомагають виявляти та реагувати на кібератаки на ранніх стадіях.

  • Apple добавила новый уровень защиты iPhone от кражиApple добавила новый уровень защиты iPhone от кражи02:15 14.12.2023

    Приоритет кода из четырех или шести цифр над прочими способами подтверждения личности владельцев iPhone представлял определенную угрозу информационной безопасности, поскольку похитители смартфонов с помощью заветной комбинации могли полностью установить контроль над iPhone.


купить телефон в Одесі, Україна