NFC значно поліпшать - відстань і потужність збільшаться в кілька разів

19:53, 23.06.2023

Організація NFC Forum, заснована Sony, NXP Semiconductors і Nokia 2004 року для поліпшення NFC, опублікувала плани розвитку технології до 2028 року. Цей план описує п'ять ключових ініціатив на найближчі роки.

Одна з ініціатив полягає у збільшенні дальності NFC-з'єднань у чотири - шість разів порівняно з поточною відстанню. Оскільки нинішня технологія NFC працює на дуже короткій відстані, людям часто доводиться торкатися своїм смартфоном до інших пристроїв. Наразі з'єднання NFC працюють на відстані близько 5 мм. Її збільшення не тільки дасть змогу безконтактним платежам стати по-справжньому безконтактними, а й прискорить і спростить транзакції.

Розробники також повідомили, що хочуть збільшити потужність бездротової зарядки через NFC з 1 до 3 Вт. Це дасть змогу забезпечити бездротове живлення та заряджання невеликих пристроїв, а також зможе дозволити створювати абсолютно нові застосунки.

Ще одна ініціатива полягає в тому, щоб додати підтримку декількох дій одним натисканням. Крім того, група думає про надання смартфонам з підтримкою NFC можливості ділитися інформацією про те, як продукти мають бути доопрацьовані.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна