Норвезький бренд Mill разом з AСБІС-УКРАЇНА презентує нові сучасні та стильні рішення для обігріву вашої оселі

22:58, 31.10.2023

Mill - це норвезький бренд, який спеціалізується на створенні інтелектуальних рішень для опалення та клімату з використанням найсучасніших технологій. Бренд отримав помітне визнання завдяки престижним європейським нагородам у сфері дизайну, включаючи нагороду IF Design Award і Red Dot Design Awards.

AСБІС-УКРАЇНА, яка має багатий досвід партнерств у сфері ІТ та побутової електроніки, з великим задоволенням представляє новинки бренду Mill українським споживачам. Нові моделі обігрівачів брендів Mill будуть доступні на всіх сучасних онлайн майданчиках та у фізичних магазинах наших партнерів.

Нова продуктова лінійка бренду буде представлена п'ятьма моделями панельних, конвекційних та портативних обігрівачів для різноманітних потреб, з них 2 моделі з Wi-Fi управлінням.

Конвекційні обігрівачі Wi-Fi Generation 3 Mill оснащені технологією PID CONTROL, коли обігрівач досягає потрібної температури, він підтримує її, зменшуючи потужність. Це означає менше коливань температури та більш рівномірний нагрів.

Функція прогнозного обігріву передбачає зміни навколишнього середовища та підтримує бажану температуру приміщення на основі персоналізованих налаштувань програми. Застосунок Mill дає користувачам можливість дистанційно керувати обігрівачами, забезпечуючи як енергоефективність, так і оптимальний комфорт.

Для тих, хто шукає компактні та швидкі рішення для додаткового обігріву приміщення, Mill представляє компактний тепловентилятор Mill  і портативні обігрівачі Mill Instant Mec Portable Heater та Mill Instant Max Led Portable Heater. Елегантний скандинавський дизайн ідеально доповнює сучасні інтер’єри, пропонуючи ефективне опалення приміщень різного розміру, будучи компактним і легко пересувним.

Андрій Казеннау, менеджер з розвитку бізнесу ASBIS Group, висловив захоплення з приводу представлення Mill українським клієнтам, заявивши: "ASBIS пишається продовженням і розширенням партнерства з брендом високого класу передових технологій, пропонуючи українському ринку інноваційні технології і виняткові дизайнерські рішення для майбутнього осіннього та зимового сезонів. Наш минулорічний досвід показав нам надзвичайну продуктивність бренду Mill і високий рівень задоволеності клієнтів.Успішний запуск бренду служить доказом його виняткової якості. Ми прагнемо повторити цей успіх і в новому сезоні."

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна