Ноутбуки бу – розумний вибір за доступною ціною

14:59, 14.11.2018

Рішення купити ноутбук бу цілком виправдано з економічної точки зору. За прийнятну вартість ви стаєте володарем якісної техніки з відмінним набором опцій. Однак вибір техніки – завдання не з легких. Тим більше, вибір моделей відрізняється широким розмаїттям вибору. Перед покупкою важливо точно знати, яке рішення вам потрібно. Це може бути модель для дому, роботи, офісу.

Ноутбук бу – як зробити грамотний вибір?

пристрій, який вже був у використанні і купується вдруге, вимагає уважної оцінки стану. Важливо проаналізувати особливості апаратної системи. Розглянемо, на які нюанси бажано звернути свою увагу:

  • Варіант процесора. Якщо ви припускаєте, що модель буде працювати довго, то потрібен процесор потужніше. Якщо навантаження низька, то цілком можна обійтися стандартним варіантом. Частота – не менше 2 ГГц.
  • Об'єм оперативної пам'яті. Для виконання стандартного обсягу дій цілком достатньо 4 Гб. Якщо вас цікавить ігровий девайс, то нижче 8 гб краще не вибирати.
  • Жорсткий диск. Бу ноутбуки краще купувати з необхідним об'ємом жорсткого диска. Перед покупкою перевірте роботу вінчестера. Якщо збоїв немає, то можна сміливо робити вибір.
  • Відеокарта. У сучасних моделях монтовані дві відеокарти & ndash; стандартна і інтегрована. Перша необхідна для простих операцій, а друга-для складних.
  • Материнська плата. Цей компонент відрізняється високим ступенем чутливості до різних дій. Ретельно перевірте деталь на зовнішні дефекти.
  • Дисплей. Зображення на моніторі має бути рівномірним. Наявність битих пікселів – привід відмовитися від покупки. Механічні пошкодження на матриці не підлягають ремонту.
  • Батарея. Це сама зношується деталь. Перевірити стан акумулятора можна, включивши найпотужніші програми, проаналізувавши, як вони розряджають комп'ютер.
  • Перевірка динаміків. Увімкніть будь-яку аудіозапис. Звук повинен бути високої якості. Будь-які перешкоди повинні насторожити.

Таким чином, знаючи нехитрі поради, ви можете самостійно визначити надійність покупки. Ціна буде залежати від дати і терміну виготовлення. Увімкніть техніку, перевірте корпус на зовнішні дефекти. Виявити приховані проблеми без професійних навичок складно. Вирішити це завдання можна, звернувшись до фахівця в онлайн-чаті, або зробивши покупку в один клік на сайті інтернет-магазину https://pc.com.ua/laptops.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна