Нові AirPods Pro відрізняються не тільки роз'ємом USB-C

12:31, 13.09.2023

Хоча нові AirPods Pro з чохлом для зарядки, оснащеним роз'ємом USB-C, як і раніше, позиціонуються Apple як AirPods Pro другого покоління, у навушників також з'явилося кілька нових функцій.

У пресрелізі Apple оголосила, що оновлені AirPods Pro другого покоління підтримуватимуть 20-бітний звук без втрат із частотою 48 кГц і наднизькою затримкою під час під'єднання навушників до нової гарнітури Apple Vision Pro, яка вийде на початку 2024 року.

"Коли Apple Vision Pro з'явиться в продажу на початку наступного року в США, клієнти зможуть насолодитися найпередовішим у галузі бездротовим звуком із новими AirPods Pro для виняткових розваг, ігор, дзвінків FaceTime і багато чого іншого", - заявила Apple.

Apple також заявила, що оновлені AirPods Pro мають додаткову пилонепроникність за стандартом IP54 як для навушників, так і для чохла для зарядки. Попередні AirPods Pro 2 мають захист IPX4. Крім того, нові навушники можна заряджати прямо від смартфона.

Оновлені AirPods Pro доступні для попереднього замовлення за ціною 249 доларів, вони надійдуть у продаж 22 вересня. Apple не продає чохол для зарядки USB-C окремо, при цьому компанія припинила випуск AirPods Pro з чохлом, оснащеним роз'ємом Lightning. Крім того, компанія випустила оновлення для AirPods 2, AirPods 3 і AirPods Max.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна