Нові функції в застосунку BetterMe: тренування для людей з ампутованими кінцівками

17:19, 15.09.2023

Від початку повномасштабної війни близько 50 тисяч українців втратили одну або кілька кінцівок. Щоденні фізичні вправи потрібні для реабілітації людей з ампутацією, оскільки вони покращують фізичний та моральний стан. Важливо, щоб українці мали цілодобовий доступ до тренувань і могли виконати їх у будь-якому зручному місці.

Для цього застосунок BetterMe у співпраці із сертифікованими фізіотерапевтами розробив програму фізичних вправ. На платформі знайдете тренування для людей, які вже пройшли протезування, та для тих, хто готується до нього. У застосунку розміщено 200+ вправ для верхніх і нижніх кінцівок. У середньому тренування триває близько 25 хв.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини

  • У браузері Google Chrome тепер можна скопіювати кадр із відеоУ браузері Google Chrome тепер можна скопіювати кадр із відео15:57 03.09.2023

    У браузері Google Chrome з'явилася функція, яка дає змогу безпосередньо скопіювати кадр із відео - "Копіювати відеокадр" ("Copy Video Frame"). Тепер немає необхідності створювати скріншот відео, що часто супроводжується отриманням картинки низької якості та ще й з панеллю відтворення.

  • Илон Маск пообещал добавить в X аудио- и видеозвонкиИлон Маск пообещал добавить в X аудио- и видеозвонки22:23 31.08.2023

    Владелец соцсети X Илон Маск (Elon Musk) сообщил на страницах платформы, что она планирует запустить функции голосовых и видеозвонков. Они будут работать на всех популярных системах без необходимости разглашать номер телефона.

  • В мессенджере WhatsApp теперь можно создавать группы без названияВ мессенджере WhatsApp теперь можно создавать группы без названия12:48 24.08.2023

    В мессенджере WhatsApp появилась возможность создавать безымянные группы. Об этом сообщил в среду гендиректор Meta Марк Цукерберг (Mark Zuckerberg) на своей странице в Facebook и на канале Meta в Instagram.


купить телефон в Одесі, Україна