Платформа відкритих інновацій NovaTech. Нова пошта запрошує партнерів по інноваціях

22:45, 01.08.2023

Нова пошта створила онлайн-платформу для залучення партнерів до розробки інноваційних продуктів та сервісів разом зі своїм R&D підрозділом.

Платформа та спільна робота сприятимуть нетворкінгу підприємців-новаторів й появі нових продуктів на українському ринку.

«Ми ставимо людину та технології в центр інноваційної екосистеми Нової пошти.  Працюючи пліч-о-пліч з класними креативними людьми, сподіваємось синтезувати технологічні рішення для створення найкращого досвіду клієнтів. Використання зовнішніх ідей, обмін інноваціями через партнерство та поєднання нових рішень дасть можливість отримати більше всім учасникам», — говорить Євгеній Хоменко, керівник центру R&D Нової пошти.

Зараз команда розробників шукає партнерів у таких напрямках:

  • роботизація, сортування та обслуговування клієнтів;
  • штучний інтелект в обслуговуванні;
  • комп'ютерне бачення;
  • пакування нового покоління, зокрема циклічне та ізотермічне;
  • нові сервіси у відділенні;
  • електричний та інший альтернативний транспорт для доставки посилок.

Спеціально для роботи над новими продуктами Нова пошта організувала офлайн студію NovaTech. Це відкритий інноваційний простір з коворкінгом, лабораторією, шоурумом та надсучасним відділенням. Також тут є експозиція інновацій Нової пошти, де можна побачити роботизований поштомат, перший безпілотник компанії, роборуку та тестовий електромобіль.
Загальна площа студії — майже 900 м2, вона розташована на першому поверсі ТЦ «Атмосфера».

NovaTech вже почала співпрацю з партнерами, такими як компанія з розробки та виробництва роботів Deus Robotics, виробник обладнання для автоматизації виробництва Konsort, розробник софту для автоматизації логістики UIS, виробник електронних рішень для автоматизації "Дискові системи" та інші. І вже тестує на практиці перші результати.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна