Новий моноблок від Lenovo з підтримкою ШІ — ThinkCentre neo 50a 24 All-in-One

07:58, 29.07.2022

Компанія Lenovo представила новий ThinkCentre neo 50a 24 All-in-One (AIO) з інноваційними функціями штучного інтелекту (ШІ) для задоволення потреб наступного покоління малого та середнього бізнесу. Lenovo розширює свою нову лінійку настільних комп’ютерів ThinkCentre neo, анонсовану на початку цього року, щоб запропонувати підприємствам, що розвиваються, високопродуктивні та готові до викликів майбутнього настільні комп’ютерні рішення. Розроблені вони для імерсивного досвіду роботи. Пристрої оснащені новітнім процесором Intel® Core™ серії H 12-го покоління з дискретною відеокартою Intel® Arc™ A370M та операційною системою Windows 11. Новий настільний комп’ютер AIO працює за технологією на базі ШІ, що включає можливості виявлення присутності людини, адаптивне затемнення екрана, шумозаглушення та AI Meeting Manager.

ThinkCentre neo 50a 24 оснащений яскравим 23,8-дюймовим Full HD дисплеєм із широким кутом огляду, сертифікацією T?V Rheinland з низьким випромінюванням синього світла. Доступний із сенсорним екраном, виконаний у стильному та мінімалістичному дизайні, у фірмовому кольорі терраццо (terrazzo) та унікальним матеріалом покриття. Покращена послуга ThinkShield із захистом на основі fTPM, захист на рівні BIOS та безпека портів підвищує загальний рівень надійності пристрою. Зобов’язання компанії щодо сталого розвитку підкріплюються використанням океанічного пластику у пакуванні та більш екологічним дизайном із використанням переробленої сировини, що не містить фарби.

“Розумна” продуктивність для продуктивного бізнесу

Висока обчислювальна потужність та професійна графіка дозволяють впоратись із найскладнішими завданнями завдяки обсягу пам’яті до 16 ГБ і великими можливостями вбудованої пам’яті, що забезпечує достатньо місця для локальних даних. Wi-Fi 6 максимізує пропускну здатність у перевантажених мережах для безперебійної співпраці у хмарному середовищі.

Виявлення присутності користувача на основі технологій штучного інтелекту дозволяє здійснювати вхід в систему без дотику для простоти використання та швидкої зміни профілів. Система може інтелектуально затемнювати дисплей, коли користувач відводить погляд, зменшуючи енергоспоживання. При цьому адаптивний екран реагує на навколишнє освітлення, зменшуючи або додаючи яскравість дисплея за потреби.

“Розумна” та імерсивна співпраця життєво важлива для сучасних робочих місць. Продуктивні відеоконференції смарт рівня стали ще ближчими з ThinkCentre neo 50a 24 AIO, який оснащений аудіосистемою від Harman®, висувною веб-камерою, а також функцією AI Meeting Manager. Остання  містить перекладач у режимі реального часу, можливість передачі голосу в текст, субтитри, редактор нотаток, зустрічі та Amazon® Alexa® Voice Interaction для футуристичного досвіду спільної роботи. Крім того, функція Lenovo Smart Appearance покращує риси обличчя та розмиває фон для відеоконференцій професійного рівня.

Додаткова безпека та значуща стійкість

Вбудована система безпеки має першочергове значення для захисту бізнесу та користувачів. ThinkCentre neo 50a 24 оснащений fTPM 2.0 модулем (Firmware Trusted Platform Module 2.0) для шифрування даних та додаткового рівня захисту. Захист на рівні BIOS дозволяє запобігти несанкціонованому доступу вручну або через USB-пристрої, а функція виявлення присутності людини розпізнає користувачів за допомогою біометричних алгоритмів з використанням ШІ. Камера, що висувається, відкривається тільки тоді, коли вона необхідна користувачеві, що дозволяє запобігти випадкам небажаного порушення конфіденційності.

ThinkCentre neo 50a 24 створений не тільки для покращення користувацького досвіду та зменшення негативного впливу на навколишнє середовище, завдяки використанню екологічно чистих матеріалів, але й для зниження енергоспоживання. Сертифікація ENERGY STAR® 8.0 гарантує максимальну ефективність при нижчому енергоспоживанні, а також відповідає чітким стандартам сертифікації EPEAT Silver™ протягом усього життєвого циклу продукту. Крім того, користувачі можуть замовити опцію Lenovo CO2 Offset Service, яка допомагає компаніям робити свій внесок у конкретні екологічні проєкти.

«Компаніям потрібні “розумніші”, ефективніші та більш захищені ПК для спільної роботи, щоб впоратись зі щоденними завданнями на сучасних робочих місцях, – говорить Санджив Менон (Sanjeev Menon), віцепрезидент і генеральний менеджер підрозділу настільних ПК (Worldwide Desktop Business) компанії Lenovo. – ThinkCentre neo 50a 24 відкриває шлях до більш гнучких і рухливих просторів, сприяючи появі нових принципів роботи та створюючи нові ефективні можливості для компаній по всьому світу».

Технічні характеристики ThinkCentre neo 50a 24

ThinkCentre neo 50a 24

Продуктивність

Процесор

Intel Core i7 H-серії до 12-го покоління

Операційна система

Windows 11 PRO (в максимальній конфігурації)

Оперативна пам’ять

До 16 ГБ DDR5

Накопичувач

До 1 ТБ M.2 PCIe SSD; до 2 ТБ HDD (через порт SATA HDD)

Графіка

Дискретна графіка Intel Arc A370M

Дисплей

23,8 дюйма, розширення 1920x1080, широкий кут огляду 16:9, 250 ніт, сертифікація TUV Rheinland Low Blue Light; опційно з функцією сенсорного управління

Аудіо

2 x 3 Вт динаміки Harman й мікрофони з подвійною решіткою

Камера

5 МП: нормальний

5 МП ІЧ: підтримує Window Hello

5 МП+AI: підтримує смарт функції

Опційно камера з AI

Безпека

Чіп

fTPM 2.0

Зовнішні

Рознім для замка Kensington

Висувна камера

Зв’язок

Порти

1 x HDMI 2.1 вихід; 1 x HDMI вхід

1 x USB-C (45W швидка зарядка)

2 x USB3.2 Type-C Gen 2

1 x USB3.2 Type-A Gen 2; 1 x USB3.2 Type-A Gen 1; 1 x USB 2.0

1 x 3.5 мм аудіорознім

RJ45

Бездротовий зв’язок

До Wi-Fi 6

Bluetooth 5

Дизайн

Розміри

(W x D x H)

З підйомною стійкою: 482 x 541 x 220 мм

Вага

11,88 кг

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна