Інвестор Twitter вирішив засудити Маска за «шахрайство» із купівлею компанії

17:58, 11.10.2022

Один з інвесторів Twitter подав до суду на Ілона Маска (Elon Musk), звинувативши найбагатшу людину у світі в тому, що відмова від купівлі соцмережі і згодом «повернення бажання» закрити угоду були спрямовані на маніпулювання вартістю акцій компанії.

Джузеппе Пампена (Giuseppe Pampena) заявив, що виявивши бажання повернутися до покупки Twitter за спочатку узгодженою ціною, Маск «по суті визнав, що весь цей час блефував», говорячи про відмову від угоди. Федеральний суд Сан-Франциско прийняв до розгляду колективний позов, в якому йдеться про те, що нападки та звинувачення бізнесмена на адресу Twitter обрушили ціну акцій соцмережі, завдавши інвесторам компанії збитків і при цьому покращивши позицію самого Маска на переговорах.

У квітні голова Tesla запропонував купити Twitter із розрахунку по $54,20 за акцію або лише за $44 млрд, проте згодом оголосив про свій вихід із угоди. «Маск продовжив робити заяви, відправляти твіти і вчиняти дії, спрямовані на формування сумніву в угоді та суттєве зниження вартості акцій Twitter, щоб створити важелі, які Маск сподівався використати для виходу з поглинання або переукладання угоди зі зниженою на 25% ціною викупу, що у разі її реалізації дозволило б зменшити підсумкову суму на $11 млрд», — йдеться у позовній заяві.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини

  • Как завести страницу в ВК без номера телефонаКак завести страницу в ВК без номера телефона19:49 18.09.2022

    В последнее время общение в ВК как никогда актуально. Для многих пользователей эта соцсеть стала удобной площадкой для бизнеса, кто-то ведет свои блоги и группы по интересам, а кому-то просто хочется анонимно побродить по сети и пообщаться с людьми. Для этих целей новая страница становится уже не роскошью, а необходимостью.

  • Как зарабатывать на продаже Telegram каналов? Сначала продвигаем!Как зарабатывать на продаже Telegram каналов? Сначала продвигаем!01:10 02.08.2022

    Telegram каналы с подписчиками, пользуются высокой популярностью. Есть различные биржи, где подобный товар можно реализовать за хорошую цену. Особенно ценятся каналы с доходом.

  • Кіберполіція отримала понад 35 тисяч скарг про ворожі чатботи у TelegramКіберполіція отримала понад 35 тисяч скарг про ворожі чатботи у Telegram22:22 18.07.2022

    Місяць тому Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки разом із Державна служба спеціального зв'язку та захисту інформації України, Кіберполіція та Мінцифрою створили інструмент для перевірки ботів у Telegram.


купить телефон в Одесі, Україна