Обираємо і купуємо зарядну станцію: як не прогадати?!

22:55, 19.12.2023

Мати під рукою автономне джерело живлення - це вагома перевага, якою не слід нехтувати. І йдеться не лише про звичні повербанки, а й про продуктивні зарядні станції, що мають чималі можливості та ширший функціонал. Слід розуміти, що це не просто великий powerbank, це пристрій, за допомогою якого можна довгий час живити деякі побутові прилади. Отже, коли потрібно зарядні станції купити, варто знати, як правильно їх обирати.

Вибір зарядної станції: основні критерії

Перший момент, на який слід звернути увагу, це ємність. Звісно, що більший цей показник, то довше можна живити пристрої або заряджати набагато більше ґаджетів і девайсів. Просто врахуйте свої потреби.

Крім того, важливі й такі моменти:

  • Час відновлення заряду. Перш ніж купити зарядну станцію, дізнайтеся час, за який вона заряджається від 0 до 100%. Так само перевірте, чи можна відновлювати заряд станції від мережі та автомобіля. Це важливо.
  • Присутні розетки та роз'єми. Слід переконатися в тому, що пристрій має необхідну кількість розеток і роз'ємів, до яких можна під'єднувати пристрої та гаджети. І що їх більше, то краще.
  • Додаткові функції. Деякі зарядні станції мають функції, які можуть бути корисними, наприклад, можливість віддаленого управління через мобільний додаток, статистика споживання електроенергії, вбудований ліхтарик тощо. Хоча ці речі й не головні, але їхня присутність може стати в пригоді.
  • Бренд. Ще одним важливим критерієм вибору є виробник зарядної станції. Краще віддавати перевагу відомим брендам (Anker, BLUETTI, Choetech, EcoFlow, Jackery), адже так ви будете впевнені в тому, що обраний варіант служитиме довго, якісно і стабільно.

Додаткове джерело живлення - це завжди величезний плюс. Якщо, наприклад, за вашою адресою проводять ремонт електричних мереж, світло вимкнули пор графіку, або через інші обставини, маючи вдома зарядну станцію, можна не тільки заряджати гаджети, а й живити деякі побутові прилади, наприклад, газовий котел.

Тому обов'язково підійдіть до вибору максимально відповідально і тоді, з досвіду редакції порталу Smartphone.ua, ви отримаєте надійний пристрій, що слугуватиме надійно протягом тривалого часу.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини