Обираємо PowerBank: ємність, роз’ми, корпус і додаткові функції

12:31, 27.10.2023

PowerBank Varta

PowerBank є портативним джерелом енергії, завдяки якому можна зарядити різні пристрої в ситуаціях, коли це зробити важко або зовсім неможливо. За останні десять років зросла не тільки кількість різних портативних бездротових пристроїв, а й збільшився їхній об’єм і швидкість набору та віддачі енергії. Тож для будь-якої сучасної людини це незамінний помічник, який багато хто майже завжди носить із собою.

Основні критерії вибору повербанку

Накопичувач енергії у компактному корпусі не є складним пристроєм, але це не скасовує величезного їхнього розмаїття на ринку, які деколи вводять людей у плутанину. Достатньо подивитись на асортимент powerbank Varta на https://phonedepot.com.ua/varta/1096/, щоб зрозуміти, що перед вибором треба обов’язково ознайомитись з характеристиками. Тому важливо знати, за якими критеріями потрібно його вибирати, і якраз про них піде мова в цій статті. Перерахуємо їх:

  • Ємність. Це найважливіший критерій вибору повербанка, він вимірюється в мАг (міліампер-годинах). Бажано, щоб ємність дорівнювала ємності одного-двох акумуляторів того пристрою, який планується за допомогою нього заряджати. Будь-який акумулятор з часом через 1000-2000 перезарядок втрачає свою ємність, тому на цей фактор теж варто звернути увагу.
  • Роз'єми. Будь-який повербанк має щонайменше два роз'єми: один для заряджання, а другий для передавання енергії. У пристроїв з великим об'ємом буває більше двох роз'ємів для зарядки відразу декількох пристроїв. Перед покупкою важливо також звернути увагу на силу струму роз'ємів, адже чим вона вища, тим швидше заряджаються підключені пристрої.
  • Корпус. Оскільки powerbank це насамперед портативний пристрій, то і корпус повинен витримувати навантаження і пошкодження. Форм фактор корпусу також важливий, комусь зручніша плоска довгаста форма, а комусь форма прямокутника. Тож його вибір залежить виходячи з потреб і умов експлуатації. Варто також звернути увагу і на варіанти захищених корпусів. Такі корпуси можуть бути протиударними, водонепроникними і стійкими до інших факторів зовнішнього середовища.
  • Бренд. Звертати на нього увагу важливо, адже з досвіду редакції порталу Smartphone.ua,  невідомий нікому бренд може встановити неякісні та недовговічні акумулятори. Краще обирати перевірені масові моделі, які мають мінімум проблем, деякі з яких виробляються вже роками.

повербанк Varta

Додаткові функції повербанків

Деякі моделі повербанків мають досить корисні функції, ось деякі з них:

  • Вбудований ліхтарик. В екстрених ситуаціях може допомогти, краще вибирати моделі з можливістю регулювання ступеня світла.
  • Вбудована сонячна панель. Нехай і не дуже ефективна, але корисна функція, наприклад, для мандрівників.
  • Бездротова зарядка. Може бути корисна для швидкої зарядки сучасних гаджетів.

Powerbank на даний момент став досить важливим аксесуаром у житті сучасної людини. Це недорогий і дуже корисний пристрій, який може дозволити собі кожен, і якщо вибирати його правильно, то він може прослужити роки і не доставляти жодних проблем. На збереження властивостей пристрою впливає не тільки те, наскільки якісно він зроблений, а й наскільки правильно його використовують. Під час його експлуатації краще не піддавати його фізичним пошкодженням, нагріванню або навпаки охолодженню.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини