Обсяги виробництва смартфонів Samsung впали у травні на 20%

10:20, 02.06.2022

За травень поточного року компанія Samsung випустила близько 12 млн. смартфонів. Це на 20% менше, ніж у аналогічному місяці 2021 року, причому обсяги виробництва за перші чотири місяці 2022 року також нижчі, ніж у аналогічному періоді минулого року.

Якщо тенденція збережеться, компанії не вдасться досягти навіть скоригованих обсягів випуску. За наявними даними, Samsung вже знизила прогноз випуску з 320 млн. до 280 млн. одиниць. Як повідомляє південнокорейське видання The Elec, Samsung планують випустити в поточному році близько 240 млн смартфонів самостійно, а виробництво решти віддати на аутсорс контрактним виробникам.

Відомо, що з січня до квітня південнокорейський гігант випустив близько 80 млн смартфонів, але клієнтам поки що поставлено далеко не всі партії. За деякими даними, вплив на обсяги постачання вплинули на події в Україні та санітарні обмеження, викликані спалахом COVID-19 у Китаї.

Відомо, що у червні Samsung має намір знову збільшити виробництво - до 20 млн екземплярів. При цьому в третьому кварталі компанія розраховує випускати близько 15 млн. штук щомісяця. Незважаючи на падіння обсягів постачання, Samsung планує зберегти рівень виробництва своїх флагманських серій на зразок моделей Galaxy S22.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна