Очікуємо новий смартфон Oscal S80: велика батарея на 13000 мАг, камера Arcsoft, Helio G85 і Doke OS 3.0

15:54, 04.02.2023

OSCAL – це технологічний бренд, який зосереджується на продуктивності продукту, дизайні, якості та сервісі. Дотримуючись концепції «тільки сміливим», OSCAL прагне дозволити шанувальникам активного відпочинку насолоджуватися безпечними та цікавими дослідженнями життя навколо нас. Невдовзі після того, як модель Oscal S60 була представлена зі спеціальною камерою нічного бачення, компанія повернулася з новинкою - Oscal S80, приносячи бажану користувачами величезну батарею на 13000 мАг, щоб задовольнити потрійним задоволенням і в чотири рази підвищити безпеку під час подорожей і на природі.

https://s.click.aliexpress.com/e/_olQ4821

Дизайн: 6,583-дюймовий дисплей із роздільною здатністю 2408х1080 FHD+

Натхненний природою, Oscal відображатиме ідею дизайну про зв’язок із природою. На задній панелі Oscal S80 кругла та центрована конструкція камери. До речі, очікується, що смартфон надійде в продаж в трьох кольорах: Mecha Orange, Navy Green і Conquest Black.

У наданій нам інформації стверджується, що Oscal S80 матиме міцну конструкцію з товщиною 18,9 мм і вагою 460 грамів, тому його буде важко зламати. Ультравеликий 6,583-дюймовий екран із роздільною здатністю 2408х1080 FHD+ дозволить відображати більше вмісту, надаючи користувачам захоплюючий і приємний візуальний досвід.

Акумулятор: 13000 мАг і швидка зарядка 33 Вт, зворотна зарядка і подвійні електричні ядра баратеї

Акумулятор ємністю 13000 мАг є значним кроком вперед для надійних телефонів Oscal, що вказує на те, що компанія серйозно ставиться до вирішення проблеми безпеки, а також забезпечує користувачам задоволення від подорожей на природі. За умови безпеки та задоволення користувачі можуть вільно бачити та архівувати цікаві моменти із більшою кількістю пам’ятних фото та відео.

Oscal S80 матиме акумулятор ємністю 13000 мАг, який, здається, еквівалентний трьом звичайним акумуляторам телефону, забезпечуючи вам потрійне задоволення під час зйомки фотографій, прослуховування музики чи перегляду фільмів.

Одного Oscal S80 достатньо, щоб задовольнити ваші проблеми з електроживленням на природі: до 15 годин ігор, 20 годин прямих трансляцій і 70 годин музики, що зробить вашу відпустку повною насолоди без додаткової плати.

Для безпеки Oscal S80 стане найкращим партнером для захисту вашої безпеки, функціонуючи як 4 пристрої для пригод на відкритому повітрі з безмежною потужністю, включаючи павербанк, цифрову камеру, бездротовий динамік і компас. Немає необхідності брати з собою купу електроніки, досліджуючи нові місця.

В режимі портативної електростанції підтримується Reverse Charge (зворотня зарядка) і це дозволяє вільно заряджати інші пристрої без обмеження місцезнаходження, навіть якщо ви перебуваєте на невідомій території. Для цифрової камери підтримується 15 годин безперервної фотозйомки, дозволяючи зафіксувати всі сміливі моменти на вашому шляху. Для бездротових динаміків, якщо виникне будь-яка небезпека, ви завжди будете на зв’язку з 50-годинним викликом SOS, щоб отримати допомогу, рятуючи ваше життя в екстреній ситуації. Для режиму навігаційного компаса - це 500 годин навігації, яка відстежуватиме правильний шлях, допомагаючи вам безстрашно випробувати себе у важкодоступних місцях.

Завдяки акумулятору ємністю 13000 мАг Oscal S80 підтримує до 1152 годин роботи в режимі очікування, що значно збільшує радіус дослідження від катання на човні чи кемпінгу в сільській місцевості до інших місць, таких як пустеля Гобі, гора Еверест і зона Аврори, супроводжуючи вас, щоб побачити ширший світ.

У поєднанні з 15-годинною безперервною зйомкою ємності 128 ГБ і 1 ТБ достатньо для зберігання 300 000 фотографій і 50 000 відео, чого досить щоб зберегти кожну яскраву мить.

Новий смартфон лідирує в технологіях акумуляторів, але не відстає з потужністю заряджання 33 Вт за допомогою технології подвійних електричних ядер, яка призначена для заряджання всього акумулятора ємністю 13000 мАг від 0 до 51% за 66 хвилин із більш безпечною та стабільною зарядкою.

Крім того, підтримка Reverse Charge спрощує заряджання інших пристроїв із сильнішим відчуттям технології. Якщо немає електрики, особливо на відкритому повітрі, Oscal S80 слугуватиме як зарядний пристрій для заряджання ваших TWS навушників, розумних годинників, планшетів тощо.

Матеріал: MIL-SPEC 810H і провідні водонепроникні стандарти IP68 і IP69K

Витік новин про Oscal S80 чітко демонструє його міцність. Він поставлятиметься в комплекті з корпусом, який пройшов випробування на високий рівень міцності, гарантований відповідністю телефону стандартам IP68 & IP69K & MIL-STD-810H. MIL-SPEC 810H витримує високі та низькі температури, термічні удари, умови соляного туману, вібрацію та випробування на перекидання, тому не потребує додаткового захисту. Сертифікований провідним рейтингом водонепроникності IP68 і IP69K, він також відповідає суворим вимогам щодо водонепроникності та витримує воду на глибині до 1,5 м протягом 30 хвилин.

Камера: 12-мегапіксельна основна та 8-мегапіксельна надширококутна на  117 градусів, та 2-мегапіксельна камери глибини

Нещодавні чутки припускали, що Oscal S80 матиме 12-мегапіксельну основну камеру з 8-мегапіксельною ультраширокою камерою та 2-мегапіксельною камерою глибини. 12-мегапіксельна камера Sony IMX362 підтримує світлочутливість на 200%, автофокус за 0,03 секунди та безперервну серійну зйомку 10 кадрів/с. Чи можете ви уявити 8-мегапіксельну надширококутову камеру в міцному телефоні? 8-мегапіксельна надширококутна камера добре працює під час зйомки на 117 градусів надширококутних зображень і макрозйомки з відстані до 2 см.

Oscal S80 використовує передові алгоритми від ArcSoft у своїй системі камери, щоб отримати чіткіші зображення з покращеною якістю завдяки панорамному режиму, режиму HDR, нічному режиму, режиму AI Beauty і портретному режиму. Більше того, він також підтримує інші висококласні фоторежими, такі як відеозапис 2K 30 кадрів/с, підводний режим і світло, що заповнює обличчя.

Процесор: MediaTek Helio G85 & 10 ГБ оперативної пам’яті & 128 ГБ ПЗУ + до 1 ТБ карти пам’яті

Як повідомили офіційні особи, Oscal S80, схоже, працює на базі MediaTek Helio G85, що доводить, що він може ефективно виконувати повсякденні завдання. Він матиме 6 ГБ оперативної пам’яті та до 4 ГБ віртуальної оперативної пам’яті, що дозволить миттєво запускати декілька програм, які потребують пам’яті, одночасно. Крім того, 128 ГБ внутрішньої пам’яті плюс карта microSD об’ємом до 1 ТБ забезпечують достатньо місця для додаткових програм, файлів, фотографій і відео. Завдяки системі охолодження Graphite Cooling Oscal S80 може грамотно позбавити від відчуття страху перегріву, знизивши температуру процесора до 8°C.

Система: Doke OS 3.0 на базі Android 12

Відповідно до релізу компанії, ще одна річ, яку варто взяти до уваги, це  операційна система Doke OS 3.0, яка базується на Android 12, що виводить Oscal S80 на новий рівень персоналізації, безпеки конфіденційності та ефективності. З останньою версією Android 12 користувачам легко персоналізувати інтерфейс користувача, отримувати доступ до інформаційної панелі конфіденційності.

Розроблена командою OSCAL, Doke OS 3.0 робить багато оновлень у дизайні, плавності та зручності з кількома шпалерами та темами, універсальним робочим столом, оновленим додатком для нотатків, розумними плаваючими вікнами та швидкою оперативною пам’яттю.

Ціна та наявність:

Згідно з джерелами OSCAL, офіційний запуск новинки у продаж розпочнеться з 13 по 17 лютого 2023 року за тихоокеанським часом. Тож слідкуйте за тут за новинами для отримання додаткової інформації.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна