OnePlus представила Nord Buds CE - бездротові навушники за $30, які схожі на Apple AirPods

01:19, 02.08.2022

Компанія OnePlus анонсувала свої доступні повністю бездротові навушники занурювального типу — модель Nord Buds CE, яка надійде в продаж 4 серпня.

Модулі-вкладиші наділені 13,4 мм випромінювачами, що забезпечують насичене звучання. Діапазон відтворюваних частот від 20 Гц до 20 кГц. Доступні різні настройки еквалайзера (Bass, Serenade, Gentle та Balanced). Згадана підтримка кодеків AAC та SBC.

Навушники мають контролер Bluetooth 5.2. При взаємодії з деякими смартфонами OnePlus затримка бездротової передачі сигналу становить 94 мс. Передбачено засоби придушення шуму вітру та фонових звуків під час телефонних розмов. Корпус виконано відповідно до стандарту IPX4, що означає захист від водяних бризок та поту.

Заявлений час автономної роботи на одній зарядці батареї досягає 4,5 годин. Супутній зарядний футляр дозволяє довести це значення до 20 годин. Завдяки функції швидкого заряджання 10 хвилин накопичення енергії вистачить приблизно 80 хвилин прослуховування музики.

Новинка пропонуватиметься у кольорових виконаннях Moonlight White (білий) та Mist Grey (сірий) за орієнтовною ціною $30.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна