OPPO презентує в Україні нові смартфони Reno10 Pro та Reno10

09:03, 12.07.2023

Компанія OPPO AED Україна оголосила про  старт продажів новітніх смартфонів Reno серії - OPPO Reno10 Pro та OPPO Reno10. Успадкувавши культовий тонкий і легкий дизайн Reno серії, два нових пристрої завтовшки всього 7,89 мм і важать 185 г. Оснащені надшвидкою зарядкою SUPERVOOCTM, ексклюзивною технологією OPPO Battery Health Engine і чіпом управління живленням SUPERVOOC S, Reno10 Pro і Reno10 забезпечують більш швидку зарядку з більш тривалим терміном служби акумулятора. Разом з потужною SoC, великим обсягом пам'яті, оновленою надпровідною системою охолодження та новітньою ColorOS 13, Reno10 Pro та Reno10 забезпечують потужну та надійну роботу на багато років вперед.

Новий 3D вигнутий дизайн з тонким корпусом і зручним хватом

Reno10 Pro та Reno10 мають тонкий і легкий дизайн, який став основою серії Reno. Завдяки 3D-мікро-вигнутому корпусу обох моделей вони здаються візуально тоншими, забезпечуючи при цьому зручніший хват.

Витончено вигнутий 3D-екран практично без рамок доповнений високою частотою оновлення у 120 Гц, що забезпечує плавність графіки. Reno10 Pro доступний у Сріблясто-Сірому кольорі, а Reno10 – у кольорах Крижана Блакить та Сріблястий Сірий.

Нова серія має 6,7-дюймовий великий дисплей із співвідношенням екрана до корпусу - 93%. Завдяки ультратонкій нижній рамці товщиною 2,32 мм, екран гарантує більш захоплюючий та безмежний візуальний досвід і підтримує 1 мільярд кольорів.

Надчітка система портретних камер виводить портретну зйомку на новий рівень

Reno10 Pro оснащений потрійною системою камер, що складається з флагманської 50 МП IMX890 основної камери, 32 МП IMX709 телефото-портретної камери і надширококутної 8 МП камери з кутом огляду 112°. На передній панелі пристрою знаходиться 32МП селфі-камера з додатковим сенсором IMX709. Основна камера Reno10 оснащена великим 64 МП 1/2-дюймовим сенсором.

Потужна 32 МП телефото-портретна камера підтримує зовсім інший досвід зйомки, який відкриває двері для створення приголомшливих портретів на смартфоні. Завдяки 2-кратному оптичному зуму камеру можна використовувати для зйомки фотографій високої роздільної здатності з професійною портретною фокусною відстанню 47 мм. На об'єктив також нанесене спін-покриття BG, яке поглинає інфрачервоне світло, що зменшує відблиски та підвищує чистоту зображення. Крім того, датчик IMX709 RGBW здатний збирати більше інформації про світло, дозволяючи користувачам знімати яскраві та чіткі портретні зображення навіть у темних умовах.

Для загальної фото- та відеозйомки основна камера Reno10 Pro з роздільною здатністю 50 МП оснащена флагманським сенсором Sony IMX890. Цей великий 1/1,56-дюймовий сенсор має 4-в-1 пікселі розміром 2,0 мкм і велику діафрагму f/1.8, що забезпечує більше поглинання світла в різних умовах зйомки. Завдяки системам OIS та автофокусування PDAF камера забезпечує підвищену стабільність і коригує незначні тремтіння.

Покращена продуктивність забезпечує постійну плавність роботи

За допомогою надшвидкої зарядки 80 Вт SUPERVOOCTM Reno10 Pro можна зарядити до 100% приблизно за 28 хвилин, і вперше в Reno серію було додано фірмовий чіп управління живленням OPPO - SUPERVOOC S. Він поєднує шість функцій, включаючи зарядку, розрядку, декодування, скидання, захист акумулятора та автоматичний вимикач, в одному чіпі, що допомагає зменшити кількість місця, яке займають компоненти швидкої зарядки всередині телефону, на 45% і підвищити ефективність розрядки акумулятора до 99,5%. Завдяки SUPERVOOC S акумулятор Reno10 Pro ємністю 4600 мАг забезпечує близько 1,5 днів роботи при повному заряді.

Завдяки надшвидкій зарядці 67Вт SUPERVOOCTM, Reno10 з 5 000 мАг акумулятором також пропонує швидку зарядку до 100% приблизно за 47 хвилин. Завдяки додатковій підтримці ексклюзивної технології OPPO Battery Health Engine, ефективний термін служби акумулятора нових смартфонів може бути збільшений до 1 600 циклів заряджання та розряджання.
Основу продуктивності Reno10 Pro та Reno10 складають 5G-платформи Snapdragon® 778G та MediaTek Dimensity 7050 відповідно. Обидві SoC (платформи) забезпечують надпотужну обчислювальну продуктивність і прискорену роботу при зниженому енергоспоживанні. Разом з оновленою надпровідною системою охолодження користувачі можуть насолоджуватися високонавантаженими додатками без шкоди для комфорту та продуктивності.

Крім того, на обох пристроях реалізована оптимізація системного рівня - Dynamic Computing Engine, що дозволило досягти найбільш ретельної реконструкції системи управління пам'яттю Android на сьогоднішній день. Завдяки Dynamic Computing Engine швидкість доступу до пам'яті на Reno10 Pro і Reno10 можна динамічно регулювати, збільшуючи її в 16 разів порівняно з попередньою. Завдяки функції динамічного розподілу пам'яті на Reno10 Pro одночасно можуть працювати у фоновому режимі понад 40 додатків.

Reno10 Pro та Reno10 підтримують технологію розширення оперативної пам'яті OPPO. Телефон може перетворити невикористаний обсяг ПЗУ на додаткові 12 ГБ оперативної пам'яті.

Безперебійне підключення та висока ефективність у ColorOS 13

Завдяки функції Multi-Screen Connect користувачі можуть підключати смартфони серії Reno10 до ПК для безперешкодної роботи на декількох пристроях. Після підключення користувачі можуть безпосередньо відкривати, редагувати, копіювати або вставляти файли на телефоні за допомогою комп'ютера або передавати файли між обома пристроями без використання мобільних даних. Сповіщення на телефоні можуть відображатися на комп'ютері в режимі реального часу, а функції камери та скріншотів можуть працювати одночасно на обох пристроях. На підключеному комп'ютері також можна одночасно запускати до двох програм для телефона, що робить роботу з декількома додатками для смартфона простою і зручною.

Smart AOD дозволяє керувати Spotify і додатками для доставки їжі без розблоковування телефону. Для людей, які регулярно діляться скріншотами чату з друзями або публікують їх у соціальних мережах, функція Auto Pixelate може пікселізувати фотографії профілю та імена на скріншоті чату лише одним натисканням.

Доступність на ринку

На період передзамовлення з 10 по 16 липня кожен, хто зробить попереднє замовлення Reno10 Pro або Reno10 – отримує гарантований подарунок вартістю 5198 грн (OPPO Band2 та навушники OPPO Enco Air3).

На період старту продажів з 17 по 30 липня OPPO AED Україна дарує кешбек у розмірі  3000 грн за купівлю  смартфонів з  нової  Reno10  серії,  який можна витратити на аксесуари та носимі гаджети.

В Україні придбати новітні флагмани ОРРО Reno10 Pro та ОРРО Reno10 можна на сайтах і в магазинах наших партнерів: oppoua.com, Comfy, «Фокстрот», «Алло», Citrus, Eldoradо, Rozetka та інших.

ОРРО Reno10 Pro представлений в Україні у версії 12/256 ГБ та у кольорі Сріблястий Сірий. ОРРО Reno10 представлений в Україні у версії 8/256 ГБ та у кольорах Крижана Блакить та Сріблястий Сірий.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна