Організатори The Game Awards 2022 підтвердили проведення церемонії 8 грудня – чекаємо на Diablo IV?

21:56, 22.08.2022

Організатори премії The Game Awards спільно з її незмінним провідним та виконавчим продюсером Джеффом Кейлі (Geoff Keighley) поділилися першими подробицями майбутнього заходу.

Як стало відомо, в рамках церемонії нагородження The Game Awards 2022 з'явиться нова категорія - Найкраща адаптація. У ній будуть представлені різні адаптації відеоігор (кіно, серіали, подкасти, романи, комікси).

"Нагорода за кращу адаптацію - це спосіб для ігрової індустрії та її фанатів віддати належне творам, які достовірно передають і доповнюють наші улюблені ігрові франшизи", - заявив Кейлі в прес-релізі.

The Game Awards 2022 пройде 8 грудня (ймовірно, ранок 9-го числа) на лос-анджелеському концертному та театральному майданчику Microsoft Theater. Слідкувати за ходом шоу можна буде через YouTube, Twitch, Twitter та інші платформи.

Щодо анонсів інформації, що готуються, поки немає, але раніше повідомлялося, що в ході The Game Awards 2022 оголосять відкриття передзамовлень фентезійного рольового екшену Diablo IV від Blizzard Entertainment. Очікується, що на шоу гра отримає дату виходу.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна