ОРРО AED Україна представила витривалий OPPO A17k з можливістю збільшення оперативної пам’яті до 7 Гб та елегантним дизайном

07:14, 17.01.2023

OPPO представляє нову модель  лінійки смартфонів A серії — OPPO A17k з елегантним дизайном та довготривалим акумулятором ємністю 5000 мАг.

Елегантний дизайн та ультратонкий корпус

ОРРО A17k має ультратонкий стильний дизайн та важить приблизно 189 г. Новий смартфон завтовшки трохи більше 8 мм та доступний у двох кольорах Navy Blue (синій) та Blue (блакитний). Смартфон у синій версії має динамічний V-подібний візерунок на задній панелі, який робить телефон більш стійким до відбитків пальців.

ОРРО A17k  оснащений 6.56 дюймовим  HD дисплеєм зі співвідношенням екрану до корпусу 89,8% та частотою  оновлення 60 Гц. Екран забезпечує комфорт очей протягом усього дня та яскравість до 600 ніт вдень і до 2 ніт вночі.

Система камер для чітких  знімків

OPPO A17k оснащений 8 МП основною камерою та 5 МП фронтальною камерою для чітких знімків навіть із 5-кратним цифровим зумом.

Завдяки сучасному апаратному забезпеченню OPPO A17k може похизуватися вражаючими функціями обробки зображень. До них належать 360° Fill Light, Portrait Retooching, HDR та інші функції, які дозволяють користувачам робити чіткі селфі в умовах слабкого або контрового освітлення.

Витривалий акумулятор із функціями енергозбереження

OPPO A17k оснащений витривалим акумулятором ємністю 5000 мАг, який може забезпечити 20 годин телефонних дзвінків або 27 годин безперервного прослуховування музики за умов повного заряду.  Більше того, ОРРО A17k також має функції енергосбереження, як-от:

  • Супер нічний режим очікування: Цей алгоритм вивчає ваш режим сну та зменшує споживання електроенергії, обмежуючи джерело живлення в певні періоди. За ніч рівень заряду акумулятора впаде лише на 2-3%.
  • Оптимізована нічна зарядка: Ця функція планує сегментований план заряджання акумулятора в нічний час, щоб підтримувати заряд акумулятора телефону та не перенавантажувати його.
  • Суперенергозберігаючий режим: Коли рівень заряду батареї впаде до 10%, з’явиться системний запит, який допоможе максимально продовжити строк роботи смартфона.

Надпродуктивність із технологією розширення оперативної пам’яті

Завдяки мобільній платформі MediaTek Helio G35 OPPO A17k забезпечує ефективну продуктивність із тактовою частотою процесора до 2,3 ГГц. Об’єм оперативної пам’яті телефону можна легко збільшити до  7 ГБ,  використовуючи технологію OPPO RAM Expansion та таким чином запозичивши до 4 ГБ невикористаної ПЗУ. Це дозволить пристрою запускати кілька програм, які потребують великої кількості пам’яті, з меншою затримкою.

Захоплюючий звук

OPPO A17k пропонує кращий звук і більшу гучність. З оновленою аудіосистемою Dirac 3.0 ви завжди можете насолоджуватися повним спектром кристально чистого звуку. Окрім цього, OPPO A17k також пропонує режим ультрагучності, з яким вам не завжди будуть потрібні колонки.

Зручність та ефективність із ColorOS 12.1

OPPO A17k створений для зручності та ефективності завдяки OPPO ColorOS 12.1. Перекладач трьома пальцями з Google Lens може швидко перекладати текст на знімку екрана понад 100 підтримуваними мовами. FlexDrop дозволяє користувачам тримати додаткову програму відкритою в маленькому спливаючому вікні, забезпечуючи ефективнішу багатозадачність під час перемикання між програмами. ColorOS 12.1 також містить інші функції безпеки, такі як п’ятиступеневе керування доступом і захист фотоінформації, щоб допомогти захистити конфіденційну інформацію.

Додаткові сервіси

Компанія ОРРО AED Україна турбується про своїх  користувачів та їх користувацький досвід, а отже надає додаткові бонуси у вигляді сервісів та першокласного обслуговування. При купівлі смартфонів ОРРО в авторизованих точках продажу по 31.03. 2023 року,  ви отримуєте один рік гарантійного сервісу та два роки безкоштовного обслуговування негарантійних випадків,  а саме:

  • один рік гарантії;
  • два роки обслуговування негарантійних випадків з моменту покупки смартфону (безкоштовним є обслуговування, вартість запчастин сплачує клієнт);
  • доставка в обидва боки (відправлення «Новою Поштою» пошкодженого смартфона у центри сервісного обслуговування та зворотня доставка);
  • оновлення програмного забезпечення;
  • профілактична чистка гаджета;
  • діагностика.

Наявність на ринку

В Україні OPPO A17k доступний у двох кольорах Navy Blue (синій) та Blue (блакитний). OPPO A17k з 3 ГБ RAM + 64 ГБ ROM можна придбати за 5999 грн на сайтах і в магазинах партнерів: oppoua.com, Eldoradо, Comfy, «Фокстрот», «Алло», Citrus, Rozetka та інших.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна