Ортопедичні матраци з латексним наповнювачем

21:24, 27.03.2024

Здоровий сон – запорука міцного здоров'я та активності. Правильне облаштування зони для відпочинку дозволить відновити сили в максимально комфортній атмосфері. Ортопедичні матраци з наповнювачем із латексу забезпечать зручне положення тіла з урахуванням анатомічних особливостей. Купувати вироби такого формату варто лише в офіційних точках продажу, де можуть надати сертифікат якості, підтвердити безпечність матеріалів.

Особливості ортопедичних матраців

Ортопедичний матрац створює ефект «прямої спини» під час використання, підтримує певні відділи хребта, грудної клітки, підлаштовується під вагу, комплектацію людини в положенні лежачи. Завдяки особливостям конструкції в деяких випадках формує лікувальну дію.

Переваги ортопедичних матраців:

  • висока якість;
  • відповідність анатомічним особливостям тіла;
  • гіпоалергенність;
  • безпечність при довгостроковому використанні;
  • хороша зносостійкість;
  • ортопедичні властивості.

Виготовлення матраців у відповідальних виробників відбувається з застосуванням сучасних технологій, без шкоди для навколишнього середовища. Одним із найкращих варіантів для здорового сну дорослих та дітей є латексні ортопедичні матраци від перевіреного інтернет-магазину https://amebli.com.ua/ortopedychni-lateksni-matratsy/. Офіційний представник торгових марок Purple, Simpler, Matroluxe надає широкий вибір моделей із різноманітними характеристиками та гарантує високу якість продукції.

Завдяки анатомічному ефекту якісні вироби знімають неприємне навантаження, втому, створюють умови для покращення кровообігу, рівномірного розподілення ваги тіла по поверхні, формування правильного S-подібного положення хребта.

Що важливо врахувати при виборі ортопедичного матраца

Матрац складається з основи, наповнювача, ізолятора та чохла. Особливі властивості матеріалу дозволяють ідеально повторити форму тіла, рівномірно розподілити навантаження по всій поверхні, сформувати оптимальний рівень жорсткості в різних зонах.

Найважливіші фактори для вибору:

  • розміри (комфортна довжина розраховується за формулою зріст + 15 см);
  • тип пружинних блоків (залежні типу Боннель, які складаються з двоконусних пружин, встановлених у ряд, переплетених між собою спіралями; незалежні пружини Pocket Spring мають менший діаметр, бочкоподібну форму, кожна пружинка поміщається в окремий чохол; безпружинні матраци виготовляють із моноблока одного матеріалу чи їх комбінації);
  • наповнювач (натуральний латекс, кокосова койра, пінополіуретан: піна Air Foam з мікромасажними властивостями, термофайбер);
  • жорсткість (1 – м'який, 2 – середньом'який, 3 – середній, 4 – середньої жорсткості, 5 ? жорсткий);
  • висота.

Одним із найпопулярніших варіантів наповнювача вважають латекс. Завдяки м'якій структурі, щільності, еластичності, гіпоалергенності його використовують для пружинних моделей і як основу в безпружинних.

При виборі матраца мають значення вага та комплекція користувачів. Для забезпечення максимального комфорту людям із вагою понад 100 кг варто розглянути варіанти з середньою, високою жорсткістю, для володарів середньостатистичної статури підійдуть моделі на незалежних пружинах, з комбінацією наповнювача койра/латекс. Дітям, підліткам краще підібрати безпружинні варіації. Ортопедичні матраци сконструйовані в такий спосіб, що мають різні зони жорсткості, точкову еластичність для адаптації матеріалу до тіла, правильного розподілення навантаження на м'язи, збереження оптимального положення хребта. Проводити заміну матраца варто кожних 5–6 років.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини

  • Робота зі смартфона: які характеристики обрати при виборіРобота зі смартфона: які характеристики обрати при виборі19:46 26.03.2024

    В сучасному світі, де гнучкість і мобільність стають ключовими аспектами професійного життя, можливість виконувати свої робочі обов'язки з будь-якої точки світу стає все більш актуальною.

  • Прес для макулатури: особливості та принцип роботиПрес для макулатури: особливості та принцип роботи19:34 26.03.2024

    Ефективна переробка сировини важлива в сучасному світі. Саме тому, необхідне обладнання для підприємств та комерційних об’єктів, які мають справу з великою кількістю паперових відходів — це прес для макулатури.

  • Как выбрать идеальную беспроводную колонкуКак выбрать идеальную беспроводную колонку20:28 25.03.2024

    В современном мире музыка является неотъемлемой частью нашей повседневной жизни. Она сопровождает нас повсюду: дома, на работе, в путешествиях. Благодаря технологическому прогрессу, наслаждаться любимыми треками стало еще проще и удобнее.


купить телефон в Одесі, Україна