Особливості та переваги систем IP відеоспостереження

22:08, 27.02.2023

Створити якісну та довговічну систему відеонагляду простіше всього за допомогою IP-камер. Ці камери мають більший попит, якщо порівнювати з аналоговим обладнанням, через багато причин. Компактні IP-камери передають дані через мережу Інтернет, далі інформація може зберігатися на жорсткому диску чи відеореєстраторі. Одна з ключових переваг цифрових камер – зручність під'єднання, можливість прокладання дроту в складних умовах.

Інші причини обрати саме IP-камеру для системи відеонагляду 

Цифрові камери випускаються в широкому асортименті, тож користувач може легко обрати обладнання для встановлення назовні чи всередині будинку. Існують камери з моторизованим об'єктивом, котрий дозволяє проводити панорамний огляд. Цифрові відеокамери для зовнішнього спостереження поміщені в корпус підвищеної міцності, надійно захищений від пошкоджень та вологи.

Серед інших переваг IP-камер можна назвати:

  • використання сучасних матриць, котрі гарантують якісне зображення;

  • передача даних без спотворення;

  • використання сучасного програмного забезпечення забезпечує відео аналітику даних на глибшому рівні;

  • можливість модернізації вже існуючої системи за рахунок під'єднання нових моделей;

  • віддалений доступ до даних, за можливості виходу в мережу Інтернет.

Більшість сучасних цифрових камер спостереження можуть вести запис вдень та вночі. Для цього в конструкції камери передбачена інфрачервона підсвітка. Її дальність слід обирати, залежно від відстані, на якій вам потрібно фіксувати певні події.

Який різновид IP-камери обрати для вашої системи спостереження? 

В каталозі магазину Comtrade представлено велику кількість камер, створених для виконання різноманітних завдань. Однією з найпопулярніших є камера «риб'яче око»,

Така камера дає чітку картинку без «сліпих зон», тобто ви можете стежити за будь-якими обєктами, статичними та динамічними. Мультисенсорні камери «зшивають» зображення разом, що значно знижує ризик пропуску важливих кадрів.

Привертає увагу в цій категорії камера Hikvision DS-2CD6365G0-IVS, котра забезпечує огляд на 360 градусів. Ключовий компонент камери — 1/1,8-дюймова матриця CMOS, котра забезпечує високу якість зображення, з чіткою деталізацією, передачею кольорів.

Також попит мають камери з варіфокальним об'єктивом.Таке обладнання може змінювати фокусну відстань, щоби захоплювати ширшу область, детальніше сфокусуватися на певних ділянках. Такі камери часто встановлюються на стоянках, відкритих майданчиках і складах, де потрібен широкий кут огляду.

В цій категорії досить цікава модель — Dahua DH-SD1A203T. Це IP-камера з потужним оптичним збільшенням і точним масштабуванням. PTZ камера, завдяки моторизованому обєктиву, здатна фіксувати зображення на великій площі. В камері реалізовано технологію Starlight, котра робить цю модель ідеальною для роботи в умовах складного освітлення. Камера здатна зняти зображення навіть в умовах практично повної темярви.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини

  • Аренда авто без водителя как тест-драйвАренда авто без водителя как тест-драйв23:31 25.02.2023

    Если вы подумываете об аренде автомобиля, но беспокоитесь о дополнительных расходах на водителя, почему бы сначала не попробовать тест-драйв? Вы можете арендовать автомобиль без водителя на день или два и посмотреть, как он вам понравится.

  • Энтузиасты создали гигантский 43-дюймовый ноутбук весом 45 кгЭнтузиасты создали гигантский 43-дюймовый ноутбук весом 45 кг15:32 25.02.2023

    Многие люди согласятся с тем, что 17-дюймовые ноутбуки достаточно большие. Это не относится к авторам YouTube-канала Evan and Katelyn, которые создали огромный работоспособный ноутбук с 43-дюймовым дисплеем.

  • Разбираемся в форм-факторах ноутбуков и выбираем лучшийРазбираемся в форм-факторах ноутбуков и выбираем лучший15:29 25.02.2023

    Стационарные ПК практически не изменились за последние 10 лет. Это все тот же форм-фактор «коробки», отличающийся по размерам. Что до ноутбуков, здесь разнообразия куда больше, но ассортимент может запутать обычного пользователя.