Підприємці можуть сплачувати податки у Приват24 для фізосіб

09:31, 20.10.2022

Приват24 додав новий функціонал для підприємців - сплату єдиного податку та інших бюджетних платежів. Як повідомив член правління банку Євген Заіграєв, така можливість з'явилась для всіх клієнтів ФОПів у оновленій версії найпопулярнішого в Україні мобільного додатку Приват24.

“Ми продовжуємо розвиток максимально зручного сервісу для малого бізнесу в Приват24 для фізичних осіб, - говорить Євген Заіграєв. - сьогодні ми зробили ще більш зручними бюджетні платежі прямо всередині звичного для всіх мобільного банку”.

Підприємцю для створення бюджетних платежів у Приват24 треба зайти в меню “Бізнес” - «Платіж до бюджету», вибрати отримувача та номер рахунку одержувача. Далі в блоці «Дані платежу» треба обрати код сплати податку, вказати суму податку та рахунок, з якого будуть списані кошти. Після перевірки даних залишається підписати платіж за допомогою SmartID.

Нагадаємо, ПриватБанк першим в Україні запустив єдиний мобільний додаток для фізичних осіб та підприємців на базі Privat24 для Android та iOs. Більше ніж 700 тисяч підприємців, які обслуговуються у ПриватБанку, можуть працювати зі своїми рахунками у звичному для них Приват24 для фізосіб. Щоб користуватися оновленим сервісом, потрібно лише оновити мобільний банк Приват24 до останньої версії.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна