Планшет Blackview Tab 13 - новинка з оперативкою до 10 ГБ, 7280 мАг, Android 12 скоро надійде у продаж

08:00, 10.08.2022

Відтоді як Blackview випустила планшет Tab 8, який став одним із бестселерів, компанія не припиняла своїх кроків, направлених на оновлення своїх планшетів Blackview Tab 10 pro, Tab 11, Tab 12 - кожен зі своїми цікавими оновленнями. Blackview Tab 13 теж буде з інноваційним оновленням, але цього разу набагато більшим і захоплюючим. Ми дізналися про його очікувані характеристики з офіційних джерел Blackview, і ось що ми знаємо.

https://s.click.aliexpress.com/e/_oFAAa77

Основні моменти, яких варто очікувати — великі оновлення!

Більш зручний для очей екран із низьким рівнем синього світла

—10,1-дюймовий дисплей FHD+ із сертифікацією T?V Rheinland Low Blue Light

Згідно з деякими відомими інформаторами, які діляться в Twitter можливими специфікаціями Blackview Tab 13, цілком імовірно, що планшет матиме 10,1-дюймову FHD+ екранну панель, яка, як стверджується, є першим в історії сертифікованим дисплеєм T?V Rheinland Low Blue Light серед усіх пристроїв Blackview. Працюючи в поєднанні з 3 добре налаштованими режимами екрана, а саме темним режимом, режимом читання та режимом захисту очей, Blackview Tab 13 може захистити своїх користувачів від шкоди від слабкого синього світла та ефективно зменшити напругу очей.

Більший акумулятор

— Акумулятор 7280 мАг

Кажуть, що Blackview Tab 13 отримає величезну батарею ємністю 7280 мАг, найбільшу серед усіх побратимів, що дозволяє помірним користувачам працювати понад 30 годин без підзарядок. Тому щоденні ігри, фотографування, потокове відео або використання навігації з дня до ночі навряд чи розрядять батарею до наступного заряджання.

Гігантська місткість

—128 ГБ ROM + 6 ГБ RAM + 4 ГБ розширення пам'яті + 1 ТБ з можливістю розширення

Що стосується пам’яті, очікується, що Tab 13 запропонує 128 ГБ ПЗУ та підтримку розширення до 1 ТБ. Крім того, стверджується, що планшет підтримує технологію розширення пам’яті, яка дозволяє розширити його 6 ГБ оперативної пам’яті до 10 ГБ. Це означає, що Blackview Tab 13 не тільки зможе зберігати більше цифрового контенту, але й значно покращить можливість виконувати багатозадачність.

Більш зручне рішення Wi-Fi на вулиці

—Simo Internet

Іншою можливою функцією Blackview Tab 13 буде Simo Internet від SIMO, компанії, яка пропонує користувачам смарт-пристроїв безперебійний швидкий мобільний доступ до Інтернету в будь-якому місці та в будь-який час шляхом автоматичного перемикання на найкращу доступну локальну мережу серед багатьох операторів. Це стало початком співпраці між SIMO та Blackview. Завдяки Simo Internet користувачам Blackview Tab 13 не потрібно купувати SIM-карту для доступу до Інтернету, коли немає з’єднання Wi-Fi, і вони можуть користуватися бездротовим зв’язком буквально будь-де. Кажуть, що Tab 13 матиме SIMO 1.0, який доступний лише в певних регіонах, але компанія працює над оновленням свого майбутнього планшета SIMO 2.0 для більшої доступності послуги в більшій кількості регіонів.

Абсолютно нова взаємодія в стилі ПК

— Режим ПК

За словами розробника ОС із Blackview, Tab 13, ймовірно, забезпечить взаємодію в стилі ПК із використанням режиму ПК, який дозволяє користувачам відкривати кілька вікон додатків одночасно, не жертвуючи зручністю дотику до екрана. Таким чином, продуктивність таких сценаріїв, як онлайн-конференції чи онлайн-класи, значно підвищиться.

Оновлений дизайн ОС із надзвичайно швидкою реакцією

— DokeOS_P 3.0 оновлено з 2.0 на основі останньої версії Android 12

Завдяки останнім оновленням до DokeOS_P 3.0 з 2.0 і Android 12, Tab 13, ймовірно, стане кращою за плавністю інтерфейсу користувача, з більш швидкою реакцією на всі операції жестів і більш безпечним і налаштованим контролем конфіденційності завдяки Android 12.

Чудові подвійні динаміки з підтримкою Smart PA

Інженер із Blackview повідомив, що Tab 13, ймовірно, буде попереду всіх своїх старших братів і сестер, коли мова заходить про якість звуку, оскільки стверджується, що планшет має подвійні динаміки Box з підтримкою Smart PA, які пропонують гучніший, кришталево чистий, стереозвук і винятковий об’ємний звук. Під час прослуховування музики, перегляду фільмів або потокової передачі мультимедійних даних, справді варто очікувати чудового результату завдяки потужним динамікам.

Інші захоплюючі функції

Згідно з деякими джерелами, Blackview Tab 13, ймовірно, буде оснащений процесором MediaTek Helio G85 і поставлятиметься з двома динаміками Box з підтримкою Smart PA. Що стосується оптики, то Tab 13, як очікується, матиме 8-мегапіксельну фронтальну камеру Samsung і додатково 13 + 0,3 Мпікс. основну камери. Що стосується зовнішнього дизайну, Blackview Tab 13 можна назвати найрозкішнішою та мінімалістичною комбінацією серед усіх планшетів Blackview із задньою панеллю з алюмінієвого сплаву та сплощеною рамою, надтонкою товщиною 7,7 мм і надзвичайно легкою вагою 450 г, що забезпечує максимальну портативність. Більше того, кажуть, що екран Tab 13 захищений посиленою загартованою плівкою для кращої стійкості до розтріскування. Маючи так багато можливостей, не дивно, що компанія виокремлює Tab 13, кажучи, що це поєднання чотирьох оновлень — підвищення швидкості, оновлення дизайну, додатковий захист очей і найкращий відпочинок.

Ціна та дата випуску

Серед усіх великих переваг Blackview Tab 13 найбільше нас дивує його ціна, нижча за середню, яка вважається рекордно низькою. Але щодо точності цих даних, нам доведеться почекати, щоб дізнатися до 22 серпня, очікуваного дня світової прем’єри. Залишайтеся з нами, щоб дізнатися більше. Нагадаємо ще раз. що старт попередніх замовлень - з 22 серпня. Але рекомендуємо завчасно додати товар в корзину і тоді точно отримаєте найбільш хорошу ціну.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна