Планшет Galaxy Tab S9 Ultra показався на якісних зображеннях

23:07, 17.05.2023

Флагманський планшет Samsung Galaxy Tab S9 Ultra з'явився на якісних рендерах і відео, створених надійним інсайдером.

Новий гігант Samsung, а планшет отримає дисплей діагоналлю 14,6 дюйма, збереже виріз в екрані і загальний дизайн. Загалом зовні відмінностей мало, хоча оформлення камери тепер дещо інше. Характеристики камер невідомі, але Tab S8 Ultra також має два датчики роздільною здатністю 13 і 6 Мп.

Повідомляється, що новий планшет отримає до 16 ГБ Оперативної пам'яті і від 256 флеш-пам'яті.  

Згідно з ранніми витоками, планшет буде працювати на чіпсеті Snapdragon 8 Gen 2, у базовій версії буде 8 ГБ оперативки, а роздільна здатність екрана складе 2960 х 1848 пікселів.

Рендери створив інсайдер OneLeaks, який публікує по кілька десятків рендерів смартфонів на рік, і вкрай рідко щось не сходиться. Зокрема, він ділився рендерами OnePlus 10 Pro, iPhone 13 Pro, Samsung Galaxy A33 та інших.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини

  • Смартфон Oppo Reno 10 Pro на качественных рендерах выглядит необычноСмартфон Oppo Reno 10 Pro на качественных рендерах выглядит необычно18:58 05.05.2023

    В Сети появились рендеры смартфона Oppo Reno 10 Pro. Они созданы инсайдером OnLeaks, который почти никогда не ошибается. В данном случае, возможно, кто-то бы предпочeл, чтобы ошибка всe же была, так как модуль камеры со сдвинутым нижним датчиком выглядит достаточно странно.

  • Смартфон U23 Pro показався на живих фотоСмартфон U23 Pro показався на живих фото07:27 05.05.2023

    Смартфон HTC U23 Pro днями засвітився в Geekbench, а вже сьогодні в Мережу потрапили його живі фото. Можна бачити, що апарат отримає блок основної камери з чотирма датчиками. Головним буде 108-мегапіксельний сенсор з оптичною стабілізацією.

  • Планшет Pixel Tablet коштуватиме приблизно на рівні базового iPadПланшет Pixel Tablet коштуватиме приблизно на рівні базового iPad00:06 21.04.2023

    На заході Google I/O, що пройде на початку травня, компанія, як очікується, повноцінно представить планшет Pixel Tablet. І нові дані говорять про те, що він буде не найдешевший, але все ж таки за мірками тієї ж Apple і не особливо дорогим.


купить телефон в Одесі, Україна