Подробиці про Xiaomi Civi 2: Snapdragon 7 Gen 1, 120 Гц, крихітна рамка та покращені камери

19:28, 31.05.2022

Нещодавно був анонсований смартфон Xiaomi Civi 1S, оновлена ??версія оригінального Xiaomi Civi, випущеного у вересні минулого року. Тепер китайський виробник готується до анонсу Xiaomi Civi 2, про що повідомив відомий інсайдер під ніком Digital Chat Station.

За словами джерела, смартфон матиме екран із вигнутими краями та ультратонкою рамкою. Екран підтримуватиме роздільну здатність FHD+, частоту оновлення 120 Гц, розширений динамічний діапазон Dolby Vision та отримає сканер відбитків пальців під дисплеєм.

У витоку говориться, що смартфон буде оснащений однокристальною системою SM 74XX. Під цією назвою, мабуть, ховається нещодавно анонсована мобільна платформа Snapdragon 7 Gen 1. Хоча розмір батареї не розголошується, джерело стверджує, що смартфон підтримуватиме швидку зарядку потужністю 67 Вт.

Пристрій буде оснащено модернізованими передньою та задньою камерами, але подробиці не розкриваються. В даний час компанія тестує пристрій у Китаї, що вказує на те, що його презентація відбудеться незабаром.

Особливістю Xiaomi Civi та Xiaomi Civi 1S став рекордно тонкий і легкий корпус. Ймовірно, наступник слідуватиме в тому ж напрямку.

Раніше Digital Chat Station першим точно повідомив характеристики та дати виходу Redmi K50 та Xiaomi 12.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна