Покупці iPhone 14 Pro та iPhone 14 Pro Max не встигнуть отримати їх до Різдва

07:32, 17.11.2022

Як повідомляє MacRumours, ситуація з постачанням iPhone 14 Pro та іншої техніки Apple покращилася. Apple раніше цього місяця вже визнала, що клієнти зіткнуться з більш тривалим часом очікування моделей iPhone 14 Pro та iPhone 14 Pro Max через обмеження на роботу підприємств у Китаї.

В інтернет-магазині Apple в США розрахунковий час доставки пристроїв зараз становить близько шести тижнів, при цьому доставка всіх моделей iPhone 14 Pro запланована на 27 грудня, тобто шанувальники не зможуть отримати свої подарунки до Різдва.

Затримки підтверджують очікування аналітиків, що моделі iPhone 14 Pro від Apple не будуть відповідати попереднім оцінкам відвантажень до кінця року після закриття основного заводу Foxconn в Китаї, де збираються телефони.

Очікується, що Foxconn відвантажить 79 мільйонів пристроїв у поточному кварталі в порівнянні з попередньою оцінкою в 85 мільйонів телефонів через суворі обмеження, введені на заводі в Чженчжоу в останні тижні через COVID-19.

Morgan Stanley прогнозує вищий, ніж зазвичай, обсяг виробництва у перші кілька місяців 2023 року, щоб компенсувати незадоволений попит. Тим часом, робота на заводі в Чженчжоу вже відновилася, робітники були доставлені на завод у вихідні, а Foxconn намагається надолужити втрачене.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна