Понад 860 компаній та стартапів стали резидентами Дія.City

00:27, 04.03.2024

Простір масштабується й зацікавлює нові світові та українські компанії. І не даремно — умови в Дія.City є одними з найкращих у Європі. Зараз у просторі вже 860+ компаній різного масштабу. Серед них:

  • Frontline — виробник роботизованих рішень для сільськогосподарських підприємств. Їхній відомий продукт — робот ALLY, який уміє координувати логістику, вносити добрива, косити траву, а також збирати дані про стан ґрунту, моніторити шкідників й оцінювати готовність до збору врожаю.
  • Numo — застосунок, який допомагає людям із дефіцитом уваги. У ньому є гейміфікований список справ, інтерактивні психоедукаційні курси, звуки для фокусу й сну та щоденні відібрані лайфхаки.
  • Poster — українська IT-компанія, яка займається автоматизацією закладів громадського харчування й магазинів по всьому світу. Системою користується близько 20 тисяч закладів з понад 120 країн світу.
  • Quantum — європейська компанія з розробки програмного забезпечення з глибокою нішевою експертизою в галузі Data Science & Analytics. Вона представлена в США, Ізраїлі, Польщі та Україні. Серед їхніх партнерів — Amazon, Nvidia, Planet чи Amplifyre.
  • SmartTender — офіційний майданчик державних тендерів Prozorro та аукціонів Prozorro.Продажі. Щодня на платформі проводиться понад 10 тисяч закупівель.
  • Visco — розробник комплексних рішень для візуалізації процесів. Продукт допомагає планувальникам, операторам, керівникам, менеджерам і відділам продажів працювати ефективніше й краще комунікувати.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна