Понад 90% покупців смарт-годинників Ray-Ban Stories перестали регулярно ними користуватися

16:10, 04.08.2023

Схоже, компанії досі не можуть придумати розумні окуляри, які люди дійсно хотіли б постійно використовувати. Як повідомляється, понад 90% покупців розумних окулярів Ray-Ban Stories компанії Meta (на момент анонсу вона ще називалася Facebook) перестали користуватися пристроєм на постійній основі.

Внутрішні документи компанії, на які посилається The Wall Street Journal, вказують на те, що лише близько 27 000 власників окулярів, як і раніше, регулярно використовують їх. Під регулярністю тут мається на увазі використання щомісяця, тож незрозуміло, наскільки часто насправді використовуються окуляри. При цьому з вересня 2021 року до лютого 2023 року компанія продала близько 300 000 окулярів. Тобто понад 90% користувачів пристрій виявився нецікавим навіть у перспективі півтора року.

Крім того, що пристрій вміє не так вже й багато, користувачі зіткнулися з низкою проблем, включно з проблемами зі звуком, голосовими командами, поганим часом автономної роботи та імпортом мультимедіа з інших пристроїв. 13% покупців майже відразу повернулися окуляри в магазини.

Незважаючи на вельми гнітючу статистику, Meta хоче випустити друге покоління окулярів з поліпшеними функціями, камерами і автономністю. Вони очікуються наступного року.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна