Попит на eSIM від lifecell під час війни зріс у 5 разів

23:31, 26.04.2022

Попит на eSIM від lifecell постійно зростає. Починаючи з 24 лютого він збільшився у середньому в 5 разів, а в деякі дні абоненти замовляли в 20 разів більше цифрових SIM-карт, ніж до початку військових дій в Україні.

За час війни в Україні зростає тенденція до використання електронної SIM-карти. Вона має ряд переваг над фізичною SIM-картою, актуальних під час військового стану та бойових дій:

  • захищена від фізичних пошкоджень, а у разі втрати смартфону зловмисник не зможе скористатися нею;
  • для придбання не потрібно шукати офлайн точку продажу, знадобиться лише 2 хвилини, щоб придбати  або замінити SIM на eSIM;
  • можна встановити декілька в один пристрій.

З 4 по 7 березня оператор спостерігав пік попиту на eSIM – за допомогою цифрових SIM-карт до мережі lifecell приєдналося в 25 разів більше абонентів, ніж за аналогічний період довоєнного часу. А трафік з Херсонської області в інтернет-магазині lifecell у цей період перевищив звичний рівень в 44 рази. Це зумовлено тим, що lifecell залишався єдиним оператором, який надавав послуги зв’язку в Херсоні і області у цей період. Стабільно високі показники використання цифрової SIM у березні залишаються у Києві та Херсонській області.

Через активні бойові дії багато наших співвітчизників були змушені у пошуках безпеки переміститися на захід України та виїхати за кордон, що також відобразилось на попиті eSIM. Кількість користувачів цифрової SIM у Львові та Львівській області зросла майже у 6 разів порівняно з довоєнним часом. За межами України попит на eSIM зріс в 7 разів, найбільше купували цифрову SIM-карту в Польщі та Німеччині.

eSIM можна купити онлайн в інтернет-магазині shop.lifecell.ua, в мобільному застосунку «Mій lifecell» (Android / iOS / Huawei) та Monobank, а також через сайт, застосунок або термінали самообслуговування «EasyPay». Від початку війни значно зросла кількість покупок eSIM в застосунку «My lifecell» - а саме в 10 разів як порівняти з аналогічним довоєнним періодом. Через Monobank – у 6 разів, в окремі дні на початку березня - у 40 разів більше.

Усім новим користувачам «eSIM Бонус» надається додатково 50 ГБ інтернету та 50 хвилин на всі номери по Україні на перші 7 днів користування цифрової SIM. Абонент також отримує 150 грн на бонусний рахунок, що практично компенсує витрати на покупку eSIM.

Наразі lifecell активно працює над впровадженням додаткових можливостей eSIM для абонентів.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна