Поради від Flowers.ua – на що звертати уваги при виборі букета квітів

20:10, 19.09.2022

Дарувати квіти на свята вже давно стало правилом гарного тону. Кожен букет має свої унікальні особливості та властивості. Флористи радять звертати увагу на колір, загальне оформлення композиції та на символізм. Наприклад, букети для колег та букети квітів https://flowers.ua/ua/bukety-tsvetov на перше побачення виглядають зовсім по-різному. Якщо ви бажаєте замовити квіти коханій на романтичне свято та на певно не знаєте як її здивувати, краще порадитись із професіоналами.

Як зробити правильний вибір

Квіткова композиція може бути самостійним подарунком і гарним доповненням до чогось більшого. Свіжими квітами можна привітати рідних зі святом, або приємно здивувати наречену на весіллі. Сьогодні вже не потрібно шукати по місту свіжий букет, набагато простіше замовити квіти у великому сервісі. В інтернет-магазині flowers.ua https://flowers.ua представлені більш ніж 10 тисяч композицій — від ефектних троянд до незвичних кімнатних рослин. Зробити привітання яскравим можна по-різному, але декілька квітів виділяються з поміж інших.

  • Троянди. Пелюстки троянди повинні бути пружними та щільно прилягати один до одного. Листочки зазвичай яскраво-зелені, мають витончений аромат та зігнуті на кінчиках. Стебла рослини без плям і подряпин. Королеву квітів дарують на свята, на романтичних зустрічах та на річниці стосунків. На перше побачення краще вибрати букет з 5 чи 7 троянд. На річницю весілля обирають більш пишні варіанти.
  • Лілії. Ніжні білі квіти завжди символізували весну та невинність. У свіжих лілій бутони не відкриті, квіти мають приємний та вишуканий аромат. Ці рослини живуть у воді, тому потрібно пересвідчитися в тому, що на коріннях немає гнилі. Одна розкрита квітка і багато закритих поряд із нею — це вірний знак того, що лілії простоять довго.
  • Гербери. Ці багаторічні квіти важко переносять перепади температури, тому краще пересвідчитися у свіжості букета заздалегідь. Найкращі гербери мають середні розміри. Великі екземпляри часто ламають стебло і виглядають не так декоративно, як мініатюрні різновиди. Гербери заведено дарувати матері чи бабусі, щоб виразити свою повагу.
  • Альстромерії. Багато людей вважають ці квіти красивішими за піони чи троянди, ніжні альстромерії дарують і молодим дівчатам, і навіть колегам по роботі. У свіжих квітів тичинка еластична та витягнута. Пелюстки швидко тріскаються, якщо їх зігнути. Південноамериканська красуня обов'язково повинна бути свіжа. Рослини, які довго стояли при кімнатній температурі, втрачають свої декоративні властивості.
  • Квіти в коробці. Останнім часом традиція дарувати квіти в коробці для капелюхів отримала друге життя. За легендою першим придумав дарувати квіти в такий спосіб ірландський драматург Бернард Шоу. Квіти обробляють спеціальним флористичним розчином і вони довше стоять у зрізці. Після того як квіти зів'януть, можна використовувати коробку для зберігання парфумів чи косметики.

Переваги доставки квітів

Щоб гарантовано отримати свіжі букети, краще за все замовляти доставку квітів. Провідна флористична компанія flowers.ua напряму співпрацює із постачальниками, та доставляє квіти безкоштовно у великі міста України. До кожного букета додається романтична листівка. З офіційним додатком сервісу flowers.ua ви зможете зробити замовлення навіть перебуваючи в іншій країні чи у відрядженні.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини

  • Заміна консультантам: Епіцентр запустив унікальний help-botЗаміна консультантам: Епіцентр запустив унікальний help-bot20:17 18.09.2022

    Епіцентр help-bot - це персональний асистент-помічник, який функціонує у зручних месенджерах (viber, telegram). Як пояснюють розробники, з його допомогою покупець мережі Епіцентр зможе управляти своїми онлайн-замовленнями, шукати товар або перевіряти його ціну.

  • Как завести страницу в ВК без номера телефонаКак завести страницу в ВК без номера телефона19:49 18.09.2022

    В последнее время общение в ВК как никогда актуально. Для многих пользователей эта соцсеть стала удобной площадкой для бизнеса, кто-то ведет свои блоги и группы по интересам, а кому-то просто хочется анонимно побродить по сети и пообщаться с людьми. Для этих целей новая страница становится уже не роскошью, а необходимостью.

  • Популярные модели часов Swiss Military HanowaПопулярные модели часов Swiss Military Hanowa09:04 16.09.2022

    Уже много десятилетий часы швейцарских производителей – это гарантия высокого качества и надежности. Репутацию бренда Swiss Military Hanowa подтверждает официальная лицензия правительства Швейцарии, признание военным ведомством страны, а также логотип – белый крест на красном фоне, являющийся национальным символом.