Пошук роботи для українців за кордоном: Jooble створила новий сервіс

01:24, 11.03.2022

Jooble запустила сайт helpukrainians.jooble.org, який допомагає українцям за кордоном найти роботу. Інформація на ньому оновлюватиметься щоденно.

Зараз тут можна знайти вакансії від перевірених роботодавців у Польщі, Чехії, Словаччині, Румунії та Угорщині. Окрім того, є поради з безпечного працевлаштування, шаблон з резюме (англійською та українською мовами) та поради від агенцій, які багато років влаштовують українців за кордоном.

Окремий розділ присвячений тому, як виїхати до сусідніх країн в умовах військових дій. Тут вказані правила в’їзду та відповіді на поширені запитання (наприклад, як поїхати, якщо немає паспорта).

Засновник Jooble Roman Prokofiev зазначив: "Більше 300,000 українців виїхали за кордон від початку війни. Жінки і діти. Біжать від війни щоб захистити дітей. Багато хто з них немає грошей на довгострокове перебування за кордоном. Я хочу швидкої перемоги, хочу щоб це все закінчилось сьогодні і всі повернулись по домівках, та розумію, що багатьом доведеться шукати роботу за кордоном щоб забезпечити себе на час вигнання з України, вигнання по волі божевільної людини.

Команда jooble зібрала сайт, де ви можете ознайомитись з переліком документів, які вам необхідні для працевлаштування, поради, як це безпечно зробити, і звичайно вакансії, де роботодавці вже сьогодні готові взяти українців на роботу у Польші, Угорщині, Словакії, Румнії, Чехії.

Вибачте, якщо виглядає не так смачно як сайти Apple, та здається що зараз головніше контент. Наша команда, не дивлячись на війну, продовжує реалізовувати свою місію - допомогати людям знаходити роботу."

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна